Laptopta anakart kısa devre yapıyor

hakwn

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 Gb
İşlemci
intel core i5 8.nesil
İyi gunler arkadaşlar. Elimde bir tane Casper laptop var ve bir gun kullanirken ekran beyaz siyah beyaz siyah oldu ve bir daha acilmadi. RAM ve SSD saglam ekran kartiyla bir alakasi yoktur Power tusuna tiklayinca isik yaniyor fanlar falan devreye girmiyor. Sisteme elektrik gelmiyor sonra Power tusu tekrar sönüyor biraz video izledim ve bu hatanin oldugu parcada ısı olusuyormus. İsinan parcayi tespit ettim bundan nasıl bulabilirim bilmiyorum. Parcanin adini dahi bilmiyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

20240529_225013~2.jpg

İyi gunler arkadaşlar. Elimde bir tane Casper laptop var ve bir gun kullanirken ekran beyaz siyah beyaz siyah oldu ve bir daha acilmadi. RAM ve SSD saglam ekran kartiyla bir alakasi yoktur Power tusuna tiklayinca isik yaniyor fanlar falan devreye girmiyor. Sisteme elektrik gelmiyor sonra Power tusu tekrar sönüyor biraz video izledim ve bu hatanin oldugu parcada ısı olusuyormus. İsinan parcayi tespit ettim bundan nasıl bulabilirim bilmiyorum. Parcanin adini dahi bilmiyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Eki Görüntüle 2208784
İyi günler. Şuradaki konuda 4.7uH indüktör filan yazdı biri ama aynı şekilde olanı şart mıdır filan anlamıyorum maalesef.

İyi günler. Şuradaki konuda 4.7uh indüktör filan yazdı biri ama aynı şekilde olanı şart mıdır filan anlamıyorum maalesef.

4R7 choke coil(kısma bobini) olarak geciyormus teşekkür ederim.

4R7 choke coil yazinca cikiyor ama 4R7'den sonrasi uyusmuyor acaba farkli kod yazan taksam ne olur acilir mi isinir mi denemeli miyim?

4R7 choke coil(kısma bobini) olarak geciyormus teşekkür ederim.

4R7 choke coil yazinca cikiyor ama 4R7'den sonrasi uyusmuyor acaba farkli kod yazan taksam ne olur acilir mi isinir mi denemeli miyim?
Ben maalesef anlamıyorum ama şu videodaki abiye sorabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı