geniussherlockholmes
Hectopat
Merhaba, bugün temiz kurulumla Windows 10 kurmama rağmen hala aynı sorun devam etmekte. Bu konuda çözüm önerisi olan var mı?
Sorun donanım değil muhtemel başka bir şeyden kaynaklanıyor. Bir şeyler yukledikten sonra klavye bozuldu format attığım halde de düzelmedi.Klavyen değişecek.
Otomatik güncellemeleri yaptım değişen bir şey olmadı.driverlar kurulu mu
Sorun donanım değil muhtemel başka bir şeyden kaynaklanıyor. Bir şeyler yukledikten sonra klavye bozuldu format attığım halde de düzelmedi.
Otomatik güncellemeleri yaptım değişen bir şey olmadı.
Sana öyle geliyor. O klavye bozulmuştur hocam. Klavye formattan sonra dahi düzelmediyse başka yolu yok.
Merhaba, bugün temiz kurulumla Windows 10 kurmama rağmen hala aynı sorun devam etmekte. Bu konuda çözüm önerisi olan var mı?
En son ne yaptınız cihazda uyarı falan var mıydı? Durduk yerde olmadı herhalde?
Diger PC'mde de buna benzer bir sorun vardı. Formattan sonra bile düzelmedi kendi kendine belli bir süre sonra düzeldi.
Yaklaşık 1 ay önce de aynı problem oldu, sistem geri yüklemesi yaptım düzeldi. Tekrar olduğunda yine sistem geri yüklemesi yaptım ama olmadı. Formatla çözülür diye düşündüm o da olmadı.
Donanımsal olsa ilk oldugunda sistemi geri yukledigimde duzelmezdi diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.