Vallahi hocam şu emulatörler hep bir sorunlu zaten bende de kasmaması lazım ama işte sorununu çözemedim belki de oynadıgım oyundan kaynaklanan bir sorun diyeceğim ama PUBG filan oynarkende hep sorun yasıyorum.
Hocam eğer sorun yaşamaya devam ederseniz Defender üzerinde bulunan çekirdek yalıtımı özelliği açık mı kapalı mı kontrol eder misiniz bir de sanal belleğin aktif olduğunu kontrol edin aktif değil ise drop yeme gibi ihtimaliniz var bir de cihazınızın kendi programı üzerinde Turbo modu hariç performans modu gibi şeyler varsa o modu dener misiniz kırmızı nokta ile işaretlediğim olan kısımı seçin.
İşlemcı sanallastırma acık hocam cihazı performans/turbo modunuda kullandıgımda işlemcideki voltajda bir farklılık olusmuyor sadece fan sesi artısı mevcut
Cekirdek yalıtımını daha denemedim denedikten sonra geri donus yaparım hocam.
Hocam eğer sorun yaşamaya devam ederseniz Defender üzerinde bulunan çekirdek yalıtımı özelliği açık mı kapalı mı kontrol eder misiniz bir de sanal belleğin aktif olduğunu kontrol edin aktif değil ise drop yeme gibi ihtimaliniz var bir de cihazınızın kendi programı üzerinde Turbo modu hariç performans modu gibi şeyler varsa o modu dener misiniz kırmızı nokta ile işaretlediğim olan kısımı seçin.
İşlemcı sanallastırma acık hocam cihazı performans/turbo modunuda kullandıgımda işlemcideki voltajda bir farklılık olusmuyor sadece fan sesi artısı mevcut.
Cekirdek yalıtımını daha denemedim denedikten sonra geri donus yaparım hocam.