Laptopta emülatörler kasıyor

Daha önce denemiştim hocam herhangi bir etkisi olmadı ama ben yine de tekrar deneyim.
Hocam aklıma başka bir çözüm gelmiyor, üzgünüm.
Ben Memu'yla oynuyordum oyunları, belki o çözer ama pek inancım yok.

Hyper-V'yi kapatın tarzı öneriler var ancak konu açtığınıza göre onu da yapmışsınızdır muhtemelen.

Hocam aklıma başka bir çözüm gelmiyor, üzgünüm.
Ben MEmu'yla oynuyordum oyunları, belki o çözer ama pek inancım yok.

Hyper-V'yi kapatın tarzı öneriler var ancak konu açtığınıza göre onu da yapmışsınızdır muhtemelen.

Onu ilk kez duyuyorum hocam bahsettiginiz şey nedir tam olarak.

Onu ilk kez duyuyorum hocam bahsettiginiz şey nedir tam olarak.
Sanallaştırma teknolojisi. Bazı emülatörlerle sorun çıkarabiliyor, kapatmanızı tavsiye eden bir Reddit gönderisi gördüm.

1729290268859.png

1729290299063.png

Dosya Ekleri

• 20241019_013438.jpg
    20241019_013438.jpg
    157,2 KB · Görüntüleme: 29
Mumu mu kullandın?

Hocam indirdimde çok kullanmadim dil ayarları vs uğraştırdı biraz gece geç saatlere gelincede kapattım suanlik onda da performans sıkıntısı oldu ama gece gece çok ayar yapamadım yakın süre içerisinde geri dönüş yaparım hocam.

Hocam indirdimde çok kullanmadim dil ayarları vs uğraştırdı biraz gece geç saatlere gelincede kapattım suanlik onda da performans sıkıntısı oldu ama gece gece çok ayar yapamadım yakın süre içerisinde geri dönüş yaparım hocam.
Aynen Çin dili var. Performans sorunu oluyorsa bilmem. Herhalde farklı bir ayar lazım senin bilgisayara.

Hocam eğer sorun yaşamaya devam ederseniz Defender üzerinde bulunan çekirdek yalıtımı özelliği açık mı kapalı mı kontrol eder misiniz bir de sanal belleğin aktif olduğunu kontrol edin aktif değil ise drop yeme gibi ihtimaliniz var bir de cihazınızın kendi programı üzerinde Turbo modu hariç performans modu gibi şeyler varsa o modu dener misiniz kırmızı nokta ile işaretlediğim olan kısımı seçin.

1729330448485.png

1729330258842.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı