Laptopta emülatörler kasıyor

Aynen Çin dili var. Performans sorunu oluyorsa bilmem. Herhalde farklı bir ayar lazım senin bilgisayara.

Araştırıp İngilizce dosyalarını bulup ayarların dilini değiştirdim hocam.

Aga ben RTX 4060 i7 MSI 1TB SSD'le emülatör kasmıyor hatta bayağı oyun yüklü Windows lisansa göre değişebilir bence.

Vallahi hocam şu emulatörler hep bir sorunlu zaten bende de kasmaması lazım ama işte sorununu çözemedim belki de oynadıgım oyundan kaynaklanan bir sorun diyeceğim ama PUBG filan oynarkende hep sorun yasıyorum.

Ekran kartında çalışmıyor olabilir. Yüksek performansa çekin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-19 132021.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-19 132021.png
    146,6 KB · Görüntüleme: 26
Hocam eğer sorun yaşamaya devam ederseniz Defender üzerinde bulunan çekirdek yalıtımı özelliği açık mı kapalı mı kontrol eder misiniz bir de sanal belleğin aktif olduğunu kontrol edin aktif değil ise drop yeme gibi ihtimaliniz var bir de cihazınızın kendi programı üzerinde Turbo modu hariç performans modu gibi şeyler varsa o modu dener misiniz kırmızı nokta ile işaretlediğim olan kısımı seçin.

Eki Görüntüle 2332771

Eki Görüntüle 2332769

İşlemcı sanallastırma acık hocam cihazı performans/turbo modunuda kullandıgımda işlemcideki voltajda bir farklılık olusmuyor sadece fan sesi artısı mevcut
Cekirdek yalıtımını daha denemedim denedikten sonra geri donus yaparım hocam.

Ekran kartında çalışmıyor olabilir. Yüksek performansa çekin.

Zaten o ayarlardaydı hocam.

Hocam eğer sorun yaşamaya devam ederseniz Defender üzerinde bulunan çekirdek yalıtımı özelliği açık mı kapalı mı kontrol eder misiniz bir de sanal belleğin aktif olduğunu kontrol edin aktif değil ise drop yeme gibi ihtimaliniz var bir de cihazınızın kendi programı üzerinde Turbo modu hariç performans modu gibi şeyler varsa o modu dener misiniz kırmızı nokta ile işaretlediğim olan kısımı seçin.

Eki Görüntüle 2332771

Eki Görüntüle 2332769

Hocam cekırdek ayarları bu sekılde.

1729333560640.png

İşlemcı sanallastırma acık hocam cihazı performans/turbo modunuda kullandıgımda işlemcideki voltajda bir farklılık olusmuyor sadece fan sesi artısı mevcut.
Cekirdek yalıtımını daha denemedim denedikten sonra geri donus yaparım hocam.

Zaten o ayarlardaydı hocam.

Hocam cekırdek ayarları bu sekılde.

Eki Görüntüle 2332807

Hocam mavi kapat yazana da basın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı