Laptopta ısınma ve oyunlarda kapanma sorunu

MilosKrasicTR

Hectopat
Katılım
29 Aralık 2014
Mesajlar
121
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba,

Bugün bir dizüstü bilgisayar tamir işleriyle uğraşan yere bilgisayarımı temizlik ve termal macun yenilenmesi için bıraktım. Teknik servise götürme sebebim ise bilgisayarın CPU sıcaklığının 100 dereceleri görmesi ve oyunlarda aniden kapanması idi. Ancak kasa temizliği ve termal macun yenileme işlemi yapıldıktan sonra da aynı sorun devam ediyor. Bilgisayarım oyunda 10 dakika kaldıktan sonra tekrar 100 dereceleri görüyor. Abimin 2009 model Asus dizüstü bilgisayarına yaklaşık 1-1,5 yıldır bakım yapılmıyor ancak o bilgisayarın aldığı sıcaklık değeri maksimum 75-80 oluyor. Bunun sebebi nedir acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop da bulunan ızgaraların açık kalmasına dikkat edin ve halı gibi zeminlerde kullanmayın.
Açık üstad ızgaralar. Masa üzerinde bilgisayarı açıyorum knight online isimli düşük grafiklere sahip oyuna giriyorum 10 dakika sonra CPU sıcaklığı 100 derece. Üstelik daha yeni temizlendi bilgisayarım. Sorunu anlamış değilim.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı