Çözüldü Laptopta klavye ve fare çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

moncucu

Decapat
Daha fazla  
Son zamanlarda oyun oynarken oyunlar çok da olmasa kasmaya başlamıştı. Ben de şüphelenip Kaspersky kurup virüs taraması yaptım. Tarama başladı ve ben de Chrome'a girecektim ama uyarı verdi ve giremedim. Tam göremedim ama sanırım lokasyon bulunamadı gibi bir şey söylüyordu. Sonra da bir klasöre girdim, Kaspersky virüs tarama ekranı dışında ki her yer siyah oldu. Bende bilgisayarı kapattım. Açtığımda laptopun klavyesi ve faresi çalışmıyordu. Bilgisayarı açtığımda ilk birkaç saniye klavye çalışıyor sanırım ama tam emin değilim. Bir de sadece Power tuşu çalışıyor. Son olarak laptopun Trackpad'i sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sistem yazılımının tam düzgün çalışmadığı belli oluyor anlattıklarınızdan. Güzel bir format ve temiz sürücü kuruluları sorunuzu çözecektir diye düşünüyorum.
Sorunumu çözdüm. Windows'a güncelleştirmeler gelmiş. Onları yapınca düzeldi sorun. Teşekkürler yine de.
Sistem yazılımının tam düzgün çalışmadığı belli oluyor anlattıklarınızdan. Güzel bir format ve temiz sürücü kuruluları sorunuzu çözecektir diye düşünüyorum.
Sorunumu çözdüm. Windows'a güncelleştirmeler gelmiş. Onları yapınca düzeldi sorun. Teşekkürler yine de.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı