Laptopta mavi ekran hatası

Sorunun ne olduğunu detaylı şekilde anlatırmısın
Laptopu sıfırladım ve bios menüye attı beni.Sonra bios menuden ayar yapmadim uğraşmadım yani hiç.Sonra devam et dedim ,sonra windows kurtarma ekranı geldi.Oradan cok uğraştım ama yapamadım.Komut istemi gibi seçenekler vardı.Hepsini denedim ama kurtaramadım.Usb olmadan olmazmı?

Bu durumun aynısı bende yaşadım. Bu durum genellikle bozuk dosyalardan da kaynaklanabiliyor. komut istemini aç ve SFC /scannow yaz ve enter a bas işlemin tamamlanmasını bekle. Eğer önemli bir güncelleme veya dosya bozulursa bu durumlarla karşılaşabilirsin. Dediğimi yaptıktan sonra muhtemelen bu bilgisayarı sıfırla seçeneğiyle le sıfırlayabilirsin ama usb ile sıfırlaman en iyisi olur :)

Bu durumun aynısı bende yaşadım. Bu durum genellikle bozuk dosyalardan da kaynaklanabiliyor. komut istemini aç ve SFC /scannow yaz ve enter a bas işlemin tamamlanmasını bekle. Eğer önemli bir güncelleme veya dosya bozulursa bu durumlarla karşılaşabilirsin. Dediğimi yaptıktan sonra muhtemelen bu bilgisayarı sıfırla seçeneğiyle le sıfırlayabilirsin ama usb ile sıfırlaman en iyisi olur :)
Usb olmadan olmazmı?
Usb olmadan sıfırlamayı deniyicem ve durumu size haber vericem.

eğer bilgisayarın usb olmadan sıfırlanmıyorsa ; Bu komutları sırayla kullan.
Kullanılan Komutlar:
cd %windir%\system32\config
ren system system.001
ren software software.001

Technopat Haberler

Geri
Yukarı