Laptopta MSI mı Asus mu?

Bütçe
4500
Monster'den ASUS MSI'a geldim simdi Victus'a yonelttiniz beni galiba o olacak teşekkürler

Simdide bunlar arasında kaldım. 43 binlik Dell aklima yatiyor yeterli olacaktir ama 52'lik Victus 4070 de mantikli geliyor. Ne dersiniz

Son düzenleme:
Monster'den ASUS MSI'a geldim simdi Victus'a yonelttiniz beni galiba o olacak teşekkürler

Simdide bunlar arasında kaldım. 43 binlik Dell aklima yatiyor yeterli olacaktir ama 52'lik Victus 4070 de mantikli geliyor. Ne dersiniz?

Dell hangi model? G16 veya G15 diye düşünüyorum. O modeller kronik sorunlu.

Simdide bunlar arasında kaldım. 43 binlik Dell aklima yatiyor yeterli olacaktir ama 52'lik Victus 4070 de mantikli geliyor. Ne dersiniz

Dell hangi model? G16 veya G15 diye düşünüyorum. O modeller kronik sorunlu.
resimler yuklenmemiş evet o modellerdi :) resim yuklenmiyor resim yukleme sitesine de İzin vermedi site

Buna kadar geldim fiyat yukseldi baya ama

HP Victus 16-R1015NT Intel Core i7-14700HX 16GB RAM 1TB SSD 8GB NVIDIA GeForce RTX4070 16.1 inç FHD 144Hz Windows 11 Home 9J217EA Siyah

Konu sahibi hocam bayaği bir kargaşa çıkmış burada. Ben sadece kendi adıma bir iki tavsiyede bulunacağım. Laptop alırken yetkili servis ve müşteri hizmetlerini göz önünde bulundurmanızı şiddetle öneririm. Şahsen HP'nin kronik arızalı bir gaming laptopunu kullanıyorum.(Pavilion 15) Isınma sorunları olan bir model. 2 kere ısınma sorunundan dolayı laptopumu gönderdim ve ikisinde de hiçbir sorun çıkartmadan ana kartı değiştirdiler. Dediğim gibi arızalı olan bir modeldi benimki ama Victus'un son modelleri çok öneriliyor. Gerçekten de iyi bir model arkadaşımda da var. Yani demek istediğim, sadece HP değil diğer markaların da müşteri hizmetlerini teknik servislerini araştırın ondan sonra o markanın modellerine bakın. Ayrıca önerim ne diye sorarsanız HP Victus derim. Ben de kendi laptopumu müşteri memnuniyeti konusundaki başarısının önerilmesi sebebiyle HP markasını tercih ederek aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı