Laptopta MSI mı Asus mu?

Bütçe
4500
Acer nitro 16 lar özellikle panel bakımından muadillerine fark atar. 1280 veya 1440P + RGB
Malzeme kaliteleri ve soğutma da iyidir.

Kötü olan HP ler Victus 15,
Victus 16 lar rahatlıkla tercih edilebilir. Kullananlar çok büyük oranda memnun. Benim de alınmasını önereceğim laptoplar arasında.

Kanka Google'da çok fazla konu var bunun hakkında arastirabilirsin ve benim arkadasimda var aynı olayı yasiyor

ASUS kullandım bazıları güzel bazıları kotu

Yok dostum ben bulamadım sen atar mısın? Victus 16 modellerin ısınma sorunu çok yok çünkü.

Acer nitro 16 lar özellikle panel bakımından muadillerine fark atar. 1280 veya 1440P + RGB
Malzeme kaliteleri ve soğutma da iyidir.

Kötü olan HP ler Victus 15,
Victus 16 lar rahatlıkla tercih edilebilir. Kullananlar çok büyük oranda memnun.
Kullananlar memnun ancak erime durumu çok var
Yok dostum ben bulamadım sen atar mısın? Victus 16 modellerin ısınma sorunu çok yok çünkü.
Knk bizim arkadasdasimda yaşandı bu olay açıldı yani içine doğru eridi

Kanka Google'da çok fazla konu var bunun hakkında arastirabilirsin ve benim arkadasimda var aynı olayı yasiyor.

ASUS kullandım bazıları güzel bazıları kotu.

Yaklaşık 8-9yıldır ASUS kullanıyoruz hiçbir sorun yok ve sorun yaşayan görmedim arkadaşlarım bile sorunsuz diyorlar neresi kötü ASUS gibi amiral gemisi markaları kötülemeye bırakın artık hoş değil.

Aynen bendede vardi acer laptop plastik tarafi kendi kendine kırılıyor.
Kırılma ile erime aynı şey mi?

Yaklaşık 8-9yıldır ASUS kullanıyoruz hiçbir sorun yok ve sorun yaşayan görmedim arkadaşlarım bile sorunsuz diyorlar neresi kötü ASUS gibi amiral gemisi markaları kötülemeye bırakın artık hoş değil.

Konu sahibi arkadaşın attığı ASUS modeller alınmaz ROG fiyatını hak etmiyor TUF F15 sorunlu model.

Bazıları kotu diyorum yanlış okumussunuz herhalde yaziyi

Kırılma ile erime aynı şey mi?

Konu sahibi arkadaşın attığı ASUS modeller alınmaz ROG fiyatını hak etmiyor TUF F15 sorunlu model.
Hemen hemen aynı şeye denk geliyor

Kullananlar memnun ancak erime durumu çok var

Kanka bizim arkadasdasimda yaşandı bu olay açıldı yani içine doğru eridi

Erime durumu laptopun kendi sıcaklığından değil dış etkenden dolayı olmuştur. Elle tutulur bir kaynak gösterir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı