Laptopta MSI mı Asus mu?

Bütçe
4500
Alt segment olan laptopların malzeme kalitesi genel itibari ile kötüdür.
2 ay önce aldığım ASUS laptopu az haşin davransam kırılacağı kesin.
Nitro 5 de var.
Menteşeler yeterince sağlam yapılmış ise geri kalan kısmına dikkat edilmeli.
Bu arada amca oğlunda ASUS var her iki menteşe kırık, 2 kez klavye takımı değişti vs.

Ben yukarıdakilere rağmen ASUS kötü demiyorum.
Bizdede Asus vardı 2 menteşe kırık klavye tuşları doğru dürüst takılmamış vidalar çok kötü takılmış zaten ben bı kere vurdum 2ye ayrildi

F15 modeller ısınma sorunlu. A15 yine ısınma sorunlu ama F15'e göre daha iyi modele göre alınabilir. ROG seriside fiyatı kazık olmadığı sürece alınır bunda anlaşılmayacak ne var?

Ek olarak konu sahibi arkadaşın kafası epeyce karışmıştır topluyorum olayı.
Attığınız ASUS ROG fiyatını hak etmiyor, ASUS F15 model ısınma sorunlu. Katana modellerde iyi değil ve 4050 olan Katana fiyatını hak etmiyor.

Benim önerim ilk sayfada attığım Victus veya Acer modeli almanız.

F15 modeller ısınma sorunlu. A15 yine ısınma sorunlu ama F15 e göre daha iyi modele göre alınabilir. Rog seriside fiyatı kazık olmadığı sürece alınır bunda anlaşılmayacak ne var?

Ek olarak konu sahibi arkadaşın kafası epeyce karışmıştır topluyorum olayı.
Attığınız asus rog fiyatını hak etmiyor, Asus F15 model ısınma sorunlu. Katana modellerde iyi değil.

Benim önerim ilk sayfada attığım Victus veya Acer modeli almanız.
Arkadaş doğru soyluyor

Bu cihaz nasil sizce amazon prime a ozel 46 ya dusuyor fiyatida

Dosya Ekleri

• IMG_1381.png
    IMG_1381.png
    266 KB · Görüntüleme: 34
Hocam MSI kanata almanızı öneririm iyi laptop rekabetçi oyunlar oynayacaksınız belli o zaman MSI kanata almanızı tavsiye ederim.

Bak kardeşim PC ile alakalı şeyleri iyi bilirim ancak Acer'i önermem onun dışında Victus hiç önermem cünkü soğutma kısımları eriyor plastik ya hani.

Bak kardeşim PC ile alakalı şeyleri iyi bilirim ancak Acer'i önermem onun dışında Victus hiç önermem cünkü soğutma kısımları eriyor plastik ya hani.

Yani arkadaşın attığı laptoplar daha iyi gibi.

Gerçekten bu kadar bilmeyen bir insana denk gelmemiştim uzun zamandır. MSI Katana, Cyborg gibi kasaları senin gibi çok bilen arkadaşlar için üretiyor herhalde. Hiçbir şey araştırmadan yorum yaparken insanların nerelerden kısıp harcayacağı onbinlerce lirasını düşünün. İlk atılan Victus veya Nitro tercih edilebilir. Nitro tercih edilirse ilk sıcaklıklara dikkat edin sıvı metalde sıkıntı olabilir.

Gerçekten bu kadar bilmeyen bir insana denk gelmemiştim uzun zamandır. MSI Katana, Cyborg gibi kasaları senin gibi çok bilen arkadaşlar için üretiyor herhalde. Hiçbir şey araştırmadan yorum yaparken insanların nerelerden kısıp harcayacağı onbinlerce lirasını düşünün. İlk atılan Victus veya Nitro tercih edilebilir. Nitro tercih edilirse ilk sıcaklıklara dikkat edin sıvı metalde sıkıntı olabilir.
Ben victus çok kötü demiyirum donanımı iyi bilgisayar ama gerçekten erime olayını arkadaşımda yaşadım bende yanındaydım ben kötü demiyorum yani herşeye maydonoz olmayin

MSI Katana savunup Nitro Victus gomuyor adam Allahim :D cogu modeli 200w adaptorlu Katana daha iyi aynen. Ustune kasasida oyle kaliteli degil. Bombos bir konusma.
Üstte yazdığımı okursan sevinirim okumadanda yorum yapmayin

Intel bakiyorum bende ozellikle grafik programlarimla daha uyumlu calisiyor diye
İnteller grafik için iyi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı