Laptopta SSD bağlantı kablosu yok

Daha önceki arkadaş da benim söylediğimin aynısını söylemiş. SSD bağlamak istiyorum diyorsun ve hala o kısmı gösteriyorsun. İnternetten araştırmanı yapmadan sıfır bilgi ile gitmiş klavye kısmını sökerek böyle böyle diyorsun. Yardımcı olmaya çalışıyorum gelmiş bana "konuyu oku" diyorsun. Zaten okudum da cevap veriyorum güzel kardeşim. O gösterdiğin yer ile senin işin yok! Teknik olarak oraya zaten bir şey koyamazsın. SSD girişini dvd kısmından veya bilgisayarının arka kapağını açarak varsa girişi oraya takarsın. Bu masaüstü kasası değil ki kablo ile işin olsun.

Daha önceki arkadaş da benim söylediğimin aynısını söylemiş. SSD bağlamak istiyorum diyorsun ve hala o kısmı gösteriyorsun. İnternetten araştırmanı yapmadan sıfır bilgi ile gitmiş klavye kısmını sökerek böyle böyle diyorsun. Yardımcı olmaya çalışıyorum gelmiş bana "konuyu oku" diyorsun. Zaten okudum da cevap veriyorum güzel kardeşim. O gösterdiğin yer ile senin işin yok! Teknik olarak oraya zaten bir şey koyamazsın. SSD girişini dvd kısmından veya bilgisayarının arka kapağını açarak varsa girişi oraya takarsın. Bu masaüstü kasası değil ki kablo ile işin olsun.
Demek sıfır bilgim var öylemi al laptobun dvdsinin girdiği yer , nereye takıcaksın ssd caddynin portunu ?

Dosya Ekleri

• IMG_20210811_072327.jpg
    IMG_20210811_072327.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 36
  • werwer.png
    werwer.png
    140,1 KB · Görüntüleme: 60
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4.20'den itibaren izlersen bütün mevzuyu anlarsın.
Sen baştan sona izle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4.20'den itibaren izlersen bütün mevzuyu anlarsın.
Sen baştan sona izle.

Aynı şeyleri anlatıp duruyor. Hocam siz benim sorunu anladınız mı ? Yardımcı olucaksaniz tekrar belirteyim. Ssd caddy'ye ssdmizi taktık buraya kadar okey. Sorun şu ssd caddy'yi laptobun dvd yuvasına soktuğum zaman onun giriş bağlantısını karşılayacak bir çıkış yok. Bunu daha açıklayıcı nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Bu yüzden klavyenin hemen altında bu çıkışı karşılayacak sata bağlantısı sağlanıyor. Buda caddyi içeriye sürdüğünüz zaman girişinin oturacağı bir çıkış anlamına geliyor. Bunu nereden bulabilirim diye konu açtım nerelere geldik.

😂 Dostum anakarta bağlıdır o portlar öyle şerit Flex'lerle falan değil veya herhangi bir kabloyla degil model model değişir tabii ama anakarta bağlıdır. Daha önce DVD çalışıyor muydu?

😂 Dostum anakarta bağlıdır o portlar öyle şerit Flex'lerle falan değil veya herhangi bir kabloyla degil model model değişir tabii ama anakarta bağlıdır. Daha önce DVD çalışıyor muydu?
Dvd yoktu yerine dandik plastik yer doldurması için aparat vardı.
Sanırım ihtiyacım olan şeyi buldum. Ama stokta varmi bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210813-071315.png
    Screenshot_20210813-071315.png
    266,5 KB · Görüntüleme: 46

Sanırım ihtiyacım olan şeyi buldum. Ama stokta varmi bilmiyorum.
Bu linkteki ürün ile bu videodaki işlemi yapıyor. Ürünü TR pazarında araştırdım ama bulamadım.
Aliexpress üzerinde farklı satıcılar ürünü satıyor. Örneğin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı