Maxen
Hectopat
Hocam sen arızalımısın git işineNe yapacaksın o kabloyu?
Hocam sen arızalımısın git işineNe yapacaksın o kabloyu?
Demek sıfır bilgim var öylemi al laptobun dvdsinin girdiği yer , nereye takıcaksın ssd caddynin portunu ?Daha önceki arkadaş da benim söylediğimin aynısını söylemiş. SSD bağlamak istiyorum diyorsun ve hala o kısmı gösteriyorsun. İnternetten araştırmanı yapmadan sıfır bilgi ile gitmiş klavye kısmını sökerek böyle böyle diyorsun. Yardımcı olmaya çalışıyorum gelmiş bana "konuyu oku" diyorsun. Zaten okudum da cevap veriyorum güzel kardeşim. O gösterdiğin yer ile senin işin yok! Teknik olarak oraya zaten bir şey koyamazsın. SSD girişini dvd kısmından veya bilgisayarının arka kapağını açarak varsa girişi oraya takarsın. Bu masaüstü kasası değil ki kablo ile işin olsun.
4.20'den itibaren izlersen bütün mevzuyu anlarsın.
Sen baştan sona izle.
Kabul et gönderdim.Teon53#1341 Discord adım bu, ekler misin. Bekliyorum.
Dvd yoktu yerine dandik plastik yer doldurması için aparat vardı.Dostum anakarta bağlıdır o portlar öyle şerit Flex'lerle falan değil veya herhangi bir kabloyla degil model model değişir tabii ama anakarta bağlıdır. Daha önce DVD çalışıyor muydu?
Sanırım ihtiyacım olan şeyi buldum. Ama stokta varmi bilmiyorum.Dvd yoktu yerine dandik plastik yer doldurması için aparat vardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.