Laptopta takılmalar BIOS kaynaklı mıdır ?

DoğukanTufan

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zamandır laptopumda takılmalar oluyordu, bundan dolayı bilgisayarı bırakmıştım ama dayanamadım artık yeniden oyun oynama isteği geldi :D Normalde gezerken bile bilgisayarımda takılma oluyor 2-3 saniyelik . İçinde böyle sesi falan duyabiliyorum. Düzenli olan bir ses var ama bianda tık sesi geliyor o arada donuyor bidaha tık sesi geliyor donma geçiyor. Normalde düzgün çalışıyordu hiç kasmazdı ama sonradan başladı. Küçük bir araştırma yaptım. Sıcaklıktan kaynaklanıyor olabilir dediler, hard disk dediler bunlar olabilir ama sonradan gördüğüm BIOS sorunu olabilir cümlesi dikkatimi çekti. Güncelleyin diyorlar ama ben BIOS'umu nereden güncelleyebileceğimi bilmiyorum :( Herhangi değer isterseniz AIDA64 açık cevabınızı bekliyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bilgisayarla ilgili hiçbilgim yok. HDD SSD nedir biraz açabilirmisin.Cidden kanser oldum.

Ve aldığımız ssdnin diğerleriyle uyum sorunu gibi birşey varmı yoksa istediğimi alabilirmiyim ?
Uyum olayı yoksa tercih edebileceğin iyi bir ssd varmıdır? 0-300 arası fiyatla . Teşekkür ederim şimdiden :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı