Laptopta Wi-Fi yok oldu

Bluetoothda bir problem yok hocma
Hocam ben bu sorunu yaşadığımda ikisi birden çalışmıyordu, driver vs. güncelleyerek çözemedim, bilgisayarın içindeydi sorun. WLAN kartı soğutma bloğunun altında olduğu için sökmeye uğraşmadım. Sizin laptopunuzda bu kart nerdedir bilmiyorum, fakat büyük ihtimalle sorun fiziksel. İçini açıp kartın yerini tespit ettikten sonra sorunu tespit etmeye çalışın. Garantisi varsa direkt gönderin.

Hocam ben bu sorunu yaşadığımda ikisi birden çalışmıyordu, driver vs. güncelleyerek çözemedim, bilgisayarın içindeydi sorun. WLAN kartı soğutma bloğunun altında olduğu için sökmeye uğraşmadım. Sizin laptopunuzda bu kart nerdedir bilmiyorum, fakat büyük ihtimalle sorun fiziksel. İçini açıp kartın yerini tespit ettikten sonra sorunu tespit etmeye çalışın. Garantisi varsa direkt gönderin.
Teşekkürler hocam garantisi mevcut yarın arayacağım

Teşekkürler hocam garantisi mevcut yarın arayacağım.

Hocam yaşadığınız sorunların aynısını şu an bende yaşıyorum sorun neymiş fiziksel miymiş? Çünkü bende de "şu an, bu donanım aygıtı bilgisayara takılı değil." yazısı mevcut. Ayrıca bilgisayarınız Acer Nitro 16 sanırım çoğu ağ bağdaştırıcılarınızın ismi benim bilgisayarım ile aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı