Laptoptan çıkan ses

BerkeLucky

Hectopat
Daha fazla  
Bugün odamda oturuyordum laptop açıktı ve durup dururken ilk defa çok tuhaf bir ses çıkardı. Ve bilgisayarı panikle kapattım. Aradan 5 dakika geçti ve açtıgımda yine aynı ses. 3 4 defa açıp kapadım ama değişmedi. Keşke buraya ses dosyası ekleyebilseydim. Sizle de paylaşmış olurdum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün odamda oturuyordum laptop açıktı ve durup dururken ilk defa çok tuhaf bir ses çıkardı. Ve bilgisayarı panikle kapattım. Aradan 5 dakika geçti ve açtıgımda yine aynı ses. 3 4 defa açıp kapadım ama değişmedi. Keşke buraya ses dosyası ekleyebilseydim. Sizle de paylaşmış olurdum.
İnternet üzerinde online ses kaydediciler var. Ordan kaydedip buraya atabilirsiniz.

Fiziksel bir ses mi ? Hoparlör den mi geliyor ?

Fiziksel bir ses mi? Hoparlörden mi geliyor?

Fiziksel sanki fan takılıyormuş gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ses bu

Son düzenleme:
Fiziksel sanki fan takılıyormuş gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ses bu

Fanlar hasar görmüş gibi geldi bana ,sıcaklıklara bakabilir misin ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı