Laptopu kargo görevlisinden teslim alırken nelere dikkat edilmeli?

aaa3000

Femtopat
Katılım
6 Kasım 2020
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün telefonuma laptopumun yarın ulaşacağına dair mesaj geldi. Bu sebeple birkaç soru sormak isterim. Kargo geldiğinde sadece dış kutunun hasarlı olup olmadığına mı bakacağım? Kargo görevlisi ben bilgisayarı takıp kurulumunu yaparken herhalde yanımda beklemez. Eğer kutularda hiçbir hasar yoksa ama bilgisayarda çizik ışık sızması gibi hasarlar olduğunda kargoyu aldın deyip iade konusunda zorluk çıkartırlar mı? Bir de bilgisayarı ilk kutu açılımında ve kurulumunda videoya çekmeli miyim kanıt gerekirse diye?
 
Nereden aldın?
Hasarlıysa tutanak tuttur geri yola.
Windows 10 kurduktan sonra ışık sızması varsa satıcıyı ara.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Valla geçen telefon aldım. Kargo görevlisi geldi, ürünü bana tesllim etti.
Sadece T.C kimlik numaramı istedi, bende verdim ve gitti.
Herhangi bir imza falan atmadım, geçen monitör aldığımda da öyle olmuştu.
Kutuyu kontrol et yeter bence.
 
Ben çekmiştim videoyu sıkıntı çıkmadı ama önlem için çektim. Günün tarihini saatini söylersin sonra fdos ise BIOS menüsüne kadar değilse masaüstüne kadar çekim yapın.
 
Kutuda hasar var mı diye bakın. Eğer kutuda sıkıntı yoksa kargo şirketi işini iyi yapmıştır. Küçük burkulmalar da çok sorun yaratmaz.
 
Hocam 2 gün sürat kargo'da çalıştım harçlık çıkarmak için. Artık kargolarımı video çekerek alıp, açıyorum. Zaten başka da bir şey yapamazsın.
 
Tüm sorulara tek mesajda cevap veriyorum Hepsiburada'dan aldım. Lenovo Legion FreeDOS i7 10750H 1660 Ti'lı olanını aldım. Satıcı Hepsiburada olarak gözüküyor. Getiren firma HepsiJet.
 

Geri
Yukarı