Laptopu kargo görevlisinden teslim alırken nelere dikkat edilmeli?

Tüm sorulara tek mesajda cevap veriyorum Hepsiburada'dan aldım. Lenovo Legion FreeDOS i7 10750H 1660 Ti'lı olanını aldım. Satıcı Hepsiburada olarak gözüküyor. Getiren firma HepsiJet.
Sorun çıkmaz. Hepsiburada'nın kendisi satıcıysa iade konusunda sorun çıkarmazlar. HepsiJet de Hepsiburada'ya ait güvenli bir firmadır.
 
Yani sadece dış kutunun durumuna bakacağım içindeki bilgisayarın kendi kutusunun hasarı kargo şirketine bağlı olmaz mı? Yoksa hemen dış kutuyu açıp bilgisayarın kendi kutusunu da mı kontrol etmem lazım?
 
Arkadaş yazmış bende Hepsiburada üzerinden Acer Predator aldım, en iyi ve özenli kargo HepsiJet geldi bana şuana kadar aklında olsun.

Biraz fazla korkuyorum hayatımda ilk kez internet üzerinden elektronik alet alıyorum şuana kadar hep mağazalardan gidip kendim alırdım. O yüzden en kötü şartlara kendimi hazırlamaya çalışıyorum.
 
Kutuda ezik varsa almayabilirsin. Açarken video çekersen işini biraz daha sağlama almış olursun. Bu arada unutma Tüketici Hakları Koruma Kanununu inceleyerek tüketici olarak haklarını görebilirsin. Umarım bir sorun çıkmaz ve hevesin kırılmadan bilgisayarın ile harika vakit geçirirsin.
 
Kutuda ezik varsa almayabilirsin. Açarken video çekersen işini biraz daha sağlama almış olursun. Bu arada unutma tüketici hakları koruma kanununu inceleyerek tüketici olarak haklarını görebilirsin. Umarım bir sorun çıkmaz ve hevesin kırılmadan bilgisayarın ile harika vakit geçirirsin.

Umarım. O zaman ben kutuya baktıktan sonra içini açarken kurulum yapana kadar tamamını videoya çekeyim.
 
Umarım. O zaman ben kutuya baktıktan sonra içini açarken kurulum yapana kadar tamamını videoya çekeyim.
Servisten gelen Hp laptobumun kutusunu açarken video çekmiştim. Bilgisayarımın alt kasa parçalarında eksikler vardı ve hemen Hp ile iletişime geçerek videoyu kanıt gösterdim. Süreci uzatsalar bile sorunumu hallettirdim. Kargo şirketlerinde ve teknik servislerde sorunlar çıkabiliyor. Dikkatli olmakta fayda var.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı