Laptopu şarja takılı kullanmak zarar verir mi?

S2mple100Lesh

Centipat
Acer Nitro 5 aldim ama bunun bataryasi icinde ve sarja takili olarak kullanmaliyim oyunlar icin, ne yapacagim? Zarar gelmez mi icindeki bataryaya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop u ilk aldığımda uzun süreli kullanımlarda, voltaj değişikliklerinden zarar görmesin diye bataryayla birlikte prize takılması gerektiğine dair bir şeyler okumuştum. Ben de oyun oynadığımda bataryayla birlikte prize takıyordum. Bataryanın ömrü çabuk bitti tabi. Onun dışında bir sorun olmadı. Şimdi sadece prize takıyorum, batarya yok. :)

Laptop u ilk aldığımda uzun süreli kullanımlarda, voltaj değişikliklerinden zarar görmesin diye bataryayla birlikte prize takılması gerektiğine dair bir şeyler okumuştum. Ben de oyun oynadığımda bataryayla birlikte prize takıyordum. Bataryanın ömrü çabuk bitti tabi. Onun dışında bir sorun olmadı. Şimdi sadece prize takıyorum, batarya yok. :)
Seninki lion pilli miydi ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı