Laptop'u Şarjda mı Kullanmalıyım Yoksa Bataryalı mı Kullanmalıyım?

ozan1014

Hectopat
Daha fazla  
ASUS K55vj adlı canavar gibi bi laptopum var. Şu an dün şöyle bir şey fark ettim kuzenim söyledi daha dogrusu Buda benim kafama takıldı.

Bilgisayarın bataryası takılıyken ve şarjdayken oyun oynarsam ısınma biraz fazla oluyor arkadaşlar abilerim.

Eğer batarya ile oynarsam Isınma azalıyor kuzenim dün söyledi (Batarya Takılıyken Ve Şarjda İken Oynarsan bataryanın ömrü biter ve makineyi yakarsın dedi.)

Ben Normalda 3 aydır Batarya Takılı şarjda oynuyorum bir an korktum ve böyle bir konu açtım arkadaşlar.

Diyecegim şu Sizce Şarjdamı Oynamalıyım bilgisayarın saglıgı açısından yoksa bataryalımı sadece.

Eger şarjda oyna derseniz batarya takılı olacakmı olmayacak mı onuda derseniz memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir soğutucu al SandyBridge'ler ısınıyordu zaten.

txacnbamax_2.jpg

Bende Packard Bell kullanıyorum devamlı şarjda oynuyorum .. devamlı şarjda durması ömrünü azaltır gibi şeyler duymuştum .. ne yapmalıyım ??

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı