Laptopu satıp masaüstü almak

yakreb05

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. 2 yıllık Excalibur G770 laptopum var. Hep sorun çıkartıyor. Artık bıktım. Satıp masaüstü almak istiyorum. Laptopum nasıl satabilirim ve hangi kasayı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba biraz konudan bağımsız şunu belirtmek isterim ki ben de uzun yıllar laptop kullandım ve 2 ay önce masaüstü PC aldım. 2 aydır masamda öyle tozun içinde duruyor 5 kere anca açmışımdır. Şu an bile laptop kucağımda uzanmışım arkama öyle yazıyorum. Yani demek istediğim laptoptan masaüstüne geçmeden önce herkes laptopu alıp bir masaüstüne koysun belli bir süre öyle kullansın yoksa sonra benim gibi pişman olursunuz.
Hazır kasa için bütçenizi de belirterek yeni bir başlık açarsanız ve @Prime777 , @Caner Uncu, @kino , @the Prodigy etiketlersen sana yardımcı olabilirler.

Evet harika bir fikir, taşınabilirlik dışında hiç bir avantajı olmayan son derece dandik üretim neticesinde kafalarımızı ağrıtan notebooklardan uzak durmak gerek.
Sarı sitede benzer notebookların fiyatına bakarak bir fikir edinebilirsiniz, masaüstü konusunda çokta fazla yeni nesile pahalıya kaçmadan Gayet Yeterli performans elde edebilirsiniz, örneğin ben 7.nesil notebooktan ikinci nesil masaüstüne geçtim, ihtiyaçlarınıza göre karar verebilirsiniz.

Merhaba biraz konudan bağımsız şunu belirtmek isterim ki ben de uzun yıllar laptop kullandım ve 2 ay önce masaüstü PC aldım. 2 aydır masamda öyle tozun içinde duruyor 5 kere anca açmışımdır. Şu an bile laptop kucağımda uzanmışım arkama öyle yazıyorum. Yani demek istediğim laptoptan masaüstüne geçmeden önce herkes laptopu alıp bir masaüstüne koysun belli bir süre öyle kullansın yoksa sonra benim gibi pişman olursunuz.

Oyuncu laptoplarının çoğu zaten öyle kucakta falan kullanılmıyor. Birçoğunda 40wh batarya var, 2 saat internette bile gezemiyorsun.

Bunun ısınma sorunu, yükseltme ve tamir imkansızlıkları da cabası.

Masaüstü iyidir, uzun ömürlüdür, konu sahibinin bu değişimi yapmasını kesinlikle tavsiye ediyorum. Hele de G770 gibi bir model için.

Herkesin kullanımı farklıdır, benim laptopum okula götürdüğüm zamanlar hariç hep masanın üstünde duruyordu. Yükseltmek de gerektiği için geçen ay masaüstü sistem topladım, şu anda bende de tam tersi olarak laptop boşta yatıyor. Okul için gerektiği için laptopu da satmıyorum.

Kimse kucakta video izlemek için oyuncu laptopu almaz. Taşınabilirliği yüzünden alır (arkadaşın yanına götürüp oyun oynamak vs.) ancak konuyu açan kişinin artık taşınabilirlikle bir işi kalmadığı ve laptopların masaüstüne göre hem fiyatlarının fazla olması hemde performanslarının düşük olması sebebiyle satmaya karar vermiş. En doğru kararı vermiş kendisini tebrik ediyorum.

İyi bir laptop ve monitör almayı düşün bence. Masa üstü kullanım istersen monitöre bağlarsın. Laptop kullanımı istersen çıkarıp laptop şeklinde kullanırsın. Masa üstünde bu şansın yok. Taşınabilirlik çok önemli.

Yanıtlarınız için teşekkürler. Sadece oyun için alacağım o yüzden satacağım. Bütçem maalesef yok. Laptobun fiyatını tam bilmediğim için özellikleri: i5 9300h gtx1650 16gb ram 500 gb Samsung SSD 1 TB toshiba HDD.

Yazmayı unutmuşum bir fanı sıkıntılı zaten o yüzden satmaya çalışıyorum. Ama kimse bozuk şeyi almaz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı