Laptop'u Streaming PC Olarak Kullanmak

• Konuyu başlatan 142110
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2.919

142110

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Twitch yayını yapmak istiyorum fakat ev internetinin upload hızı aşırı düşük. 1 Mbit upload hızı ile yayın yapamıyorum. Ben de şöyle bir fikir düşündüm. Evde bilgisayarımın yanında iyi özelliklere sahip bir dizüstü bilgisayarım var. Gaming PC'yi normal ev internetine bağlayıp oyunu oradan oynasam ve dizüstü bilgisayarı 4 GB olan mobil internetime bağlayıp yayını oradan açsam nasıl olur? Fakat bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi? Bir de mobil verim yayın yapmaya yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Stream PC için capture card alıp takıyorsun, capture card'ın HDMI kablosunu da oyun PC'sine takıyorsun sonra stream PC ile OBS vs yayın programını açarak yayınını yapıyorsun, kısaca böyle. Yalnız sen ne yaparsan yap 1 mbps hız ile akıcı ve kaliteli görüntüsü olan bir yayın yapamazsın. 480p 30 FPS anca. Mobil veride de kotan düşük ise kısa sürede tüketir stream.

3G mobil veri ile yaparsanız yayını pekte iyi sonuçlar alamzsınız ama 4.5G'nin upload hızı 720P yayın yapmanıza yeter fakat bu sefer de internetiniz yetmez 4GB internet ile yapılacak iş değil yayın işi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı