Laptopun arkasını hiçbir vida açmıyor

Hocam bende başta alyan diye düşündüm fakat 2. fotoğrafta girintiler de var gibi geldi bana.

Herkes alyan diyor hocam

Ürün bu.

İlk fotoğraftaki kesin alyan da ikinci fotodaki biraz garip evet haklısınız.

Dediğim gibi bir tane vida 2 tanesine tam oturuyor fakat 3. olana oturmuyor başka bir uç istiyor.

Herkes alyan diyor hocam

Ürün bu.
Bende aynısından var. Verim alamadığım bir tornavida seti. Birincisi mıknatısı yok. İkincisi tornavida küçük olduğundan güç gerektiren yerlerde yetersiz kalıyor. Küçük olduğu için tam anlamıyla kuvvet verilmiyor.

Herkes alyan diyor hocam.

Ürün bu.

Dediğim gibi bir tane vida 2 tanesine tam oturuyor fakat 3. olana oturmuyor başka bir uç istiyor.

Eğer 2. olan görselse yıldız olabilir. Ayrıca tornavida seti hakkında bir yorum yapamayacağım ama benim kullandığım set biraz daha kompakt büyük uçlar yerine matkap ucu gibi mıknatıslı uçlar var yaklaşık 20 adet ve yanında da onlarla uyumlu aparatı var. Kullandığım ürün buna benzer ama arkasında döndürmeyi kolaylaştırsın diye ekstra bir parça ve daha fazla uç var.

1721396997687.png

Herkes alyan diyor hocam

Ürün bu.

Alyan uçta olabilir dedikleri gibi tork gibi de duruyor. Bu tornavida setinden bende de var mıknatıslı bu tarz işlerde gayet yeterli. Tek sıkıntısı arkadaşın dediği gibi güç uygulanması gereken yerlerde problem çıkartabilir. Onda da küçük tornavida matkabı gibi bir cihaz elinde olsa takıp rahatlıkla açabilirsin. Sadece o ikisi açılmadığına göre yalama olmuştur. Zaten biraz belli oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı