Laptop'un güç tuşuna basıyorum fakat ekran gelmiyor

BitmezB[uA]sk

Megapat
Daha fazla  
Merhaba technopat ailesi. Benim sorunum güç tuşuna bastığımda bilgisayar çalışıyor , ama ekrana görüntü gelmiyor.İşin ilginç tarafı bilgisayar bazen normal açılıyor ve görüntü geliyor bazen gelmiyor. Öncelerinde bilgisayarı güç kaynaklarından çıkartıp , 15 saniye güç tuşuna bastıktan sonra taktığımda çalışıyordu. Artık oda işe yaramaz hale geldi.Forumda birkaç tane konu gördüm . Fakat diğer arkadaşların bilgisayarlarına hiçbir şekilde görüntü gelmiyormuş.

Bir çözüm yöntemi olarak dene ama adımları yapman için tek koşul var. Bilgisayarın çok ısındığında kapanıyor ise işlemleri gerçekleştir ve dikkatli ol.
  • Bataryayı çıkart,
  • Harddiskini sök,
  • Hava kanallarını bant ile kapat,
  • Bilgisayarının yüksek ısıdan kapanmasını sağla. Nasıl dersen battaniye falan sar,
  • Isınıp kapandıktan sonra yarım saat kadar soğumasını bekle,
  • Ardından bataryayı ve pili yerine tak,
  • Bant ile kapattığın hava kanallarını aç,
  • Bilgisayarını çalıştır.
Unutma ki işlem ısınma ve kapanma durumu olduğu için tehlikeli. Bu yüzden her türlü sonucu göze al. Olumsuz bir durumda bizleri sorumlu tutma. Kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı