Laptopum bayağı eski bir cihaz Sony Vaio. HDMI girişi var fakat hangi sürümü desteklediğini bilmiyorum HDMI 1.4 olur umarım 180 Hz monitöre takacağım.
HDMI çıkışının ait olduğu ekran kartına göre değişiklik gösterir. Ayrıca I/O kontrolcüsüne görede değişiklik gösterir. Özellikleriyle ilgili detay vermezseniz hangi HDMI versiyonu olabileceğini tahmin etmemiz maalesef pek olası değil.
Tam model kodunu yazar mısınız? Bayağıdır Türkiye piyasasında görmedim ve sizde eski diyorsunuz. HDMI 1.4 olma ihtimali düşük ama model kodu varsa bakabilirim.
Intel HD Graphics 3000.
Model kodunu nereden öğrenebilirim?
Tam model kodunu yazar mısınız? Bayağıdır Türkiye piyasasında görmedim ve sizde eski diyorsunuz. HDMI 1.4 olma ihtimali düşük ama model kodu varsa bakabilirim.
VPCEH3FX bu olabilir mi?
Yakınlaştık, şimdi daha net ulaşmak için laptopun donanımlarini yazar mısınız? İşlemci gibi.
Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz 4 GB RAM.
Ekran kartı olarak NVIDIA 410M var mı?
electronics/support/laptop-pc-vpc-series/vpceh3s1e/specifications
Varsa bu cihaz olabilir. HDMI hakkına net bilgi vermemiş Sony. Farklı detaylar için eve geçince inceleyeceğim.
Ekran kartı olarak NVIDIA 410M var mı?
electronics/support/laptop-pc-vpc-series/vpceh3s1e/specifications
Varsa bu cihaz olabilir. HDMI hakkına net bilgi vermemiş Sony. Farklı detaylar için eve geçince inceleyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.