Hayatımda ilk defa laptopun içini açacağım. Benim bildiğim vidaları söküp kartla destek alıp çıkartıyoruz. Anakarta bakacağım sadece. Laptop markası Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IHU6 82K100cmTx.
Bende bir ASUS vardı tam bir lanetti arka kapak ve klavyeye bitişik olarak ayrı ayrı 2 tarafada yapışmıştı sistem, eğer öyle değilse aç.
İlk defa duyuyorsan hiç yapma zarar verebilirsin, ancak laptopu uzun zamandır kullanıyorsan bir tamirciye verip fan temizliği ve termal macun yenile.
9 ay garantisi var.Garanti varsa direkt iptal olur.
Niye bakıyorsunuz ki? Yükseltme filan mı yapıcaksınız?1 yıldır kullanıyorum sadece SSD ile RAM'e bakacağım sorun olur mu?
9 ay garantisi var.
Garantisi varsa garanti dışı kalabilir. Bilen biri açarsa tabii ki de zararı yok. Açmışken temizlikte yap. Ama hiç bilmiyorsan tek başına açman tehlikeli olabilir.
Niye bakıyorsunuz ki? Yükseltme filan mı yapacaksınız?
Garantiyi bozmuyor, bozuyor diyenlere bakma zarar vermediğin sürece bozulmaz.1 yıldır kullanıyorum sadece SSD ile RAM'e bakacağım sorun olur mu?
9 ay garantisi var.
Açıyorum o zaman hocam.Garantiyi bozmuyor, bozuyor diyenlere bakma zarar vermediğin sürece bozulmaz.
Kesin bozarım ben en iyisi ellemeyim.Kasayı açın, fanı kasadan sökün, fırça ve kompresör yardımıyla fanı tozdan arındırın. Eğer yakın zamanda bilgisayarcıya götürdüyseniz muhtemelen onlar temizlemiştir.
E o zaman aç yeni ssd yi tak korkacak birşey yok, YouTube dan video izleyerek yardım alabilirsiniz.İlk defa açacağım. Az videolarına baktım adamlar takır takır açıyor
Evet, SSD'yi 1 TB yapmayı düşünüyorum (şu an 512 GB)
E o zaman aç yeni SSD'yi tak korkacak bir şey yok, YouTube'dan video izleyerek yardım alabirsiniz.
Sayılı markanın sayılı modelinde geçerli o garanti bozulmama olayı. Neye dayanarak söyledin bunu, merak ediyorum.Garantiyi bozmuyor, bozuyor diyenlere bakma zarar vermediğin sürece bozulmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.