Rica ederim. En mantıklısı bana göre. Elektrik kesintisi vb. durumlarda şarjda kullanmak zorunda kalır şarj 90'a düşünce tekrar şarja takarsan pil dolmayabilir. Bu bir sorun değil normal bir şey. Günün birinde karşına çıkarsa endişelenme. İlla 100 olsun istersen de pili biraz daha kullan %50 seviyesine düşür, tekrar şarj olacaktır.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. O zaman kullandığım zamanlarda fiş takılı kalıcak. Ama bilgisayarı kapattığım zaman fişini de çekerim.
Bu benim eski dizüstü bilgisayarımda da oldu. 5-6 yıl şarjdan hiç çıkarmadan kullandım ve fişten çıkarınca 30 saniye olmadan kapanıyor. Yeni bilgisayarımın da fişini çıkarmıyorum çünkü oyun oynuyorum.5-6 yıldır şarjta çok nadirdir bataryalı kullandığım batarya artık ne %100 şarj oluyor nede dayanıyor çıkartıyorum şarj aletini ve tahmini 1 yada 2dk varmaz bile görmeden kapanıyor.
Rica ederim. En mantıklısı bana göre. Elektrik kesintisi vb. durumlarda şarjda kullanmak zorunda kalır şarj 90'a düşünce tekrar şarja takarsan pil dolmayabilir. Bu bir sorun değil normal bir şey. Günün birinde karşına çıkarsa endişelenme. İlla 100 olsun istersen de pili biraz daha kullan %50 seviyesine düşür, tekrar şarj olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.