Jotariel
Kilopat
- Makaleler
- 1
Bir deneyin çalışıyorsa kullanın ancak yakın tarihte bir bilgisayar tamircisine gidip göz attırın.Hocam ne zaman kurumuş olur?
Pek bir bilgim yok ondan soruyorum
Bir deneyin çalışıyorsa kullanın ancak yakın tarihte bir bilgisayar tamircisine gidip göz attırın.Hocam ne zaman kurumuş olur?
Pek bir bilgim yok ondan soruyorum
Tamam hocam çalıştırıyorum 3 saate yakın oldu.Bir deneyin çalışıyorsa kullanın ancak yakın tarihte bir bilgisayar tamircisine gidip göz attırın.
Touchpad bütün fonksiyonlariyla çalışıyor hocam. Alt Tab vs.Bir deneyin çalışıyorsa kullanın ancak yakın tarihte bir bilgisayar tamircisine gidip göz attırın.
Tamam hocam çalıştırıyorum 3 saate yakın oldu.
Touchpad bütün fonksiyonlariyla çalışıyor hocam. Alt Tab vs.
Bir deneyin çalışıyorsa kullanın ancak yakın tarihte bir bilgisayar tamircisine gidip göz attırın.
Tamam hocam çalıştırıyorum 3 saate yakın oldu.
Touchpad bütün fonksiyonlariyla çalışıyor hocam. Alt Tab vs.
İlerleyen zamanlarda ne olup bittiğini yazacağım.
Merhaba durumu güncelleyebilir misiniz rica etsembenim de çok az miktarda süt sıçradı ve hemen peçeteyle temizledim ama arasına kaçtı mı kaçmadı mı emin değilim, şimdilik hiçbir sorun yok ama umarım ileridede bir şey olmaz.
Kusura bakmayın mesajınızı şimdi gördüm. Vallahi laptopu temizletmeye getiremedim o günden beri sıkıntısız çalışıyor hiçbir sıkıntı olmadı. Getirsem iyiydi ancak getiremedim maalesef ters çevirip birkaç saat bırakmamı söylemişlerdi bana siz ne yaptınız ya da bir şey oldu mu şimdiye kadar durum ne?
Hocam laptopu sadece açık şekilde ters çevirip koydum birkaç saat. Hala bütün fonksiyonları sorunsuz çalışıyor. Yeni laptop aldım onu kullanıyorum şuan ancak o laptopta babam tarafından aktif olarak kullanılıyor.Herhangi bir sorun yok.Selam dostum uzun süre olmuş ama yazayım yine de bir sorun çıktı mı? Aynı sorunu yaşadım az da olsa içine girdi çoğuda çıktı girenin ama emin olamadım zarar verir mi vermez mi durumu güncelleyebilir misin?
Hocam laptopu sadece açık şekilde ters çevirip koydum birkaç saat. Hala bütün fonksiyonları sorunsuz çalışıyor. Yeni laptop aldım onu kullanıyorum şu an ancak o laptopta babam tarafından aktif olarak kullanılıyor. Herhangi bir sorun yok.
Bende aynısını yaptım 1 gün bekledim şu an bir sorunu yok ileride de olmaz umarım touchpad falan da çalışıyor sorunsuz sağ olasın
Benim mesajimin uzerinden 2 sene gecmis neredeyse hicbu sorun yok dostum takma kafana
kusura bakma foruma cok nadir giriyorum fsrk etmedim hortlatmisimOlsaydı şu ana kadar olurdu zaten 1 ay geçti. Sağ olasın yazdığın için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.