Larian, Baldur's Gate 3'e DLC, genişleme paketi veya Baldur's Gate 4 yapmayı planlamıyor

Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
13.768
Makaleler
2
Çözümler
89
Yer
Ankara
Larian Studios'tan Swen Vincke bugün San Francisco'da düzenlenen Oyun Geliştiricileri Konferansında sahneye çıkarak şok bir duyuru yaptı. Larian'ın 'Dungeons & Dragons'tan tamamen uzaklaşacağını' ve Baldur's Gate 3 için herhangi bir genişleme veya büyük içerik yayınlamayacağını - ve Baldur's Gate 4'ün kesinlikle olmayacağını açıkladı.

Larian Studios bunun yerine 'yeni bir şeye' odaklanacak.

Selefinin yayınlanmasından yaklaşık yirmi yıl sonra, 2023'ün ikinci yarısında yayınlandığından bu yana eleştirmenlerin beğenisini kazanan ve birçok ödül alan Baldur's Gate 3'ün büyük başarısı göz önüne alındığında bu büyük bir sürpriz oldu.

Larian Studios, Baldur's Gate 3'ü yayınlandığı andan itibaren destekledi ve Şubat ayı itibariyle 10 milyondan fazla kopya satan oyuna güncellemeler yaparken topluluğu dinledi.

Kaynak:
 
Bence BG3 kesinlikle bir DLC'yi hak ediyordu.
Bence Baldur’s Gate 3 yapabilecegi her şeyi yapabileceği en iyi şekilde yapıyor zaten. Daha fazlası artık para sağma işine döner. Bir şeyler eklemeye, değiştirmeye gerek yok. Tadında bırakıp yeni denizlere geçmeleri gerekiyor.
 
Bence yanlış. Oyuncuların DLC ve devam oyunlarına para gözüyle bakmasını anlıyorum ama söz konusu Larian. Yani en az bir DLC görmeliydik. Bana kalsa Baldur's Gate daha çok devam etmeliydi.
 
Açıkçası Avernus ile ilgili bir DLC gelmesini bekliyordum. Şayet Act 3 ve Karlach hikayesinin biraz aceleye getirildiğini düşünüyorum. Ama bu haliyle bile harika bir deneyim yaşattı bize Larian'ın bir bildiği vardır deyip yeni projelerini beklemeye geçelim o halde:)
 
Bence Baldur's Gate 3 yapabilecegi her şeyi yapabileceği en iyi şekilde yapıyor zaten. Daha fazlası artık para sağma işine döner. Bir şeyler eklemeye, değiştirmeye gerek yok. Tadında bırakıp yeni denizlere geçmeleri gerekiyor.

Bir yerde haklısınız ancak act 3'teki ve finaldeki olaylardan sonra anlatılabilecek çok fazla hikaye vardı. Ayrıca bana kalırsa seviye sınırının arttırılması, yeni bir class gibi pek çok şey daha eklenebilirdi. Larian'ın elinden kaliteli bir DLC oynamak isterdim açıkçası. Yapacak bir şey yok, yeni projelerini de merakla bekliyorum.
 
Açıkçası avernus ile ilgili bir DLC gelmesini bekliyordum. Şayet act 3 ve karlach hikayesinin biraz aceleye getirildiğini düşünüyorum. Ama bu haliyle bile harika bir deneyim yaşattı bize Larian'ın bir bildiği vardır deyip yeni projelerini beklemeye geçelim o halde:)
Karlach için 9 cehennemi fethetmeye hazırım.
 

Geri
Yukarı