Last of Us 2 PC optimizasyonu nasıl?

Ali1019

Centipat
Daha fazla  
Oyunu indirip oynamayı düşünüyorum fakat pişman olmamak için sorayım dedim. İlk oyun gibi sıkıntılı mı? Yama beklenmeli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağı iyi, 2060 SUPER ile DLSS açık ve FSR Frame Generation kapalıyken 60-75 FPS arası gidiyorum, en önemli 2-3 ayar Very High'da çoğunluğu High'da iken. Zaten oyuna çıktığından beri 4 ya da 5 küçük yama geldi ve sanırım hiç büyük bir güncelleme almadı, oradan da optimizasyonun düzgün olduğu belli oluyor

Bayağı iyi, 2060 SUPER ile DLSS açık ve FSR Frame Generation kapalıyken 60-75 FPS arası gidiyorum, en önemli 2-3 ayar Very High'da çoğunluğu High'da iken. Zaten oyuna çıktığından beri 4 ya da 5 küçük yama geldi ve sanırım hiç büyük bir güncelleme almadı, oradan da optimizasyonun düzgün olduğu belli oluyor
oyunun açılış sahnesinde at sürerken grafikler bana çok keskin ve kötü gözükmüştü o yüzden silmiştim tekrardan bakacağım teşekkürler

oyunun açılış sahnesinde at sürerken grafikler bana çok keskin ve kötü gözükmüştü o yüzden silmiştim tekrardan bakacağım teşekkürler
Aynen oyunun ilk sahnelerinde öyle bir sorun var maalesef. Ben başlangıcın devamını denemedim ama biraz ilerledikten sonra FPS yükselir büyük ihtimal. Ben zaten daha önce oyunu bitirdiğim için %100 kayıt atıp chapter'ları istediğim sırada oynuyorum bu aralar, oyun süremin büyük çoğunluğunda performansla ilgili hiç sorun yaşamadım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı