Last of Us Part 2 sonu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Berkay9

Kilopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD ryzen 5 7640HS
SAMSUNG DDR5 16GB 5600MHZ RAM
NVİDİA GeForce RTX4050
1TB SSD
Öncelikle merhabalar. biliyorsunuz pintipanda ve easter gamers Last of Us 2'yi bitirdi. oyunun sonunda biraz gözyaşı döktüm, çok duygusaldı.
Ama bir diğer yanı ise bence biraz kötü bitti açıkçası. yönetmenin bize oyunda vermek istediği mesaj belli idi, intikam duygusu burada büyük rol oynuyordu. Gelelim konumuza, sizce oyun nasıldı? Duygusallık olsun, oynanış, grafik, tema, atmosfer biçiminden cevaplarınızı bekliyorum. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Playstation sahibi olmayınca oynanış videolarını izlemekle yetiniyorum. Aslında çok bir bilgim yok oyun hakkında. Şöyle bir bakınca grafikleri ve oynanışı çok hoşuma gitti. Fakat sanki senaryoda bir kötülük var. Grafiğe laf yok ama. 😀

Oyunun genel olarak verdiği mesaj güzel, atmosfer vs zaten 10/10.
fakat Joel'i hikayenin başında bu kadar aşağılayıcı şekilde öldürmek ve oyunu oynarken bize Joel'i bu şekilde öldüreni sevdirmeye çalışmak kesinlikle mantıksız bir hareketti bence. Last of Us 1 bu oyunun yanında çok daha güzel.

Teknik anlamda; takdire şayan bir işçilik vardı ama ama...
Anlatılmak istenen hikâyeyi her ne kadar güzel anlatsa da, hikâyede oldukça mantıksızlıklar mevcut. Oyunun belirli bir ana düşmanı yok.

Saçmasapan bir hikâye kısaca. Tabiiki de öznel bir konudur hikâye. Ama böyle bir gidişat, serideki çoğu oyuncuyu üzdü. Kaldı ki, Can Sungur ve Disket Kutusu da bu konu hakkında gayet güzel bir açıklama yapmışlar. 500 TL'ye asla alınmaz lâkin indirimlerde düşünülebilir. Serinin ilk oyununu seviyorsanız, ikinci oyunda büyük olasılıkla hayal kırıklığına uğrayacaksınız ve de nefret dahi edebilirsiniz.

Teknik anlamda; takdire şayan bir işçilik vardı ama ama...
Anlatılmak istenen hikâyeyi her ne kadar güzel anlatsa da, hikâyede oldukça mantıksızlıklar mevcut. Oyunun belirli bir ana düşmanı yok.

Saçma sapan bir hikâye kısaca. Tabiiki de öznel bir konudur hikâye. Ama böyle bir gidişat, serideki çoğu oyuncuyu üzdü. Kaldı ki, can sungur ve disket kutusu da bu konu hakkında gayet güzel bir açıklama yapmışlar. 500 TL'ye asla alınmaz lâkin indirimlerde düşünülebilir. Serinin ilk oyununu seviyorsanız, ikinci oyunda büyük olasılıkla hayal kırıklığına uğrayacaksınız ve de nefret dahi edebilirsiniz.

Zaten yapan şirket bir final oyunu olmadığını söyleyince sevindim gerçekten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı