Kendileri el atsa daha bile kötü sonuçlanabilirdi. Naughty Dog'un PC portu konusunda hiç tecrübesi yok. Onlarca port yapmış firmanın bile böyle dandik port yaptığı yerde Naughty Dog daha da batırabilirdi. Keşke God of War'u port eden firmaya verselermiş böyle önemli bir oyunu. God of War tüm Sony oyunları arasında en düzgün çalışanıydı. Spider-Man bile bazı noktalarda ufak problemler yapıyordu.
Zaten optimizasyonu düzeltmeye değil çökme problemlerini düzeltmeye odaklanmışlar. Optimizasyon yüzünden oynayamayan oynayamasın kafasında salmışlar o tarafı. Tamamen high- end sistemler ile sadece çökme problemi yaşayan kişilerin oyun deneyimini düzeltmeye odaklılar şu an. Muhtemelen çökme problemlerini çözmek optimizasyon yapmaktan daha kolay geliyor onlara.
Optimizasyonu düzeltmek uzun süreceği için uzun süre güncelleme getiremezler fakat oyunla ilgilenmiyormuş gibi gözükmemek ve ilgiyi oyunda tutmak için güncelleme de getirmeleri gerekiyor. Çözüm olarak arada bir küçük güncelleme adı altında yayınlanan çökme problemlerini çözen güncellemeler yayınlamayı seçmişler.6600 XT ile ben oyunu oynayamadım. Puanlamalara bakarsak çok daha üst düzey sistem sahipleri de yerden yere vuruyorlar oyunu. Oyunda ben çökme sorunundan ziyade ciddi anlamda oynatmayacak kadar bozuk bir optimizasyon sorunu görüyorum.
Olay naughty oyunlarında başlıyor aslında, youtube emin çıtak incelemesine bakabilirsin daha detaylı anlatıyor the last of us için, aslında tüm suç port eden firmada değil.Kendileri el atsa daha bile kötü sonuçlanabilirdi. Naughty Dog'un PC portu konusunda hiç tecrübesi yok. Onlarca port yapmış firmanın bile böyle dandik port yaptığı yerde Naughty Dog daha da batırabilirdi. Keşke God of War'u port eden firmaya verselermiş böyle önemli bir oyunu. God of War tüm Sony oyunları arasında en düzgün çalışanıydı. Spider-Man bile bazı noktalarda ufak problemler yapıyordu.
Zaten optimizasyonu düzeltmeye değil çökme problemlerini düzeltmeye odaklanmışlar. Optimizasyon yüzünden oynayamayan oynayamasın kafasında salmışlar o tarafı. Tamamen high- end sistemler ile sadece çökme problemi yaşayan kişilerin oyun deneyimini düzeltmeye odaklılar şu an. Muhtemelen çökme problemlerini çözmek optimizasyon yapmaktan daha kolay geliyor onlara.
Olay naughty oyunlarında başlıyor aslında, YouTube emin çıtak incelemesine bakabilirsin daha detaylı anlatıyor The Last of Us için, aslında tüm suç port eden firmada değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.