Latte dock sorunu

• Konuyu başlatan muzan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.427
Makaleler
18
Öncelikle selamlar sayın Technopat sakinleri. Bugün bilgisayarıma manjaro kurulumu gerçekleştirdim. Daha önce 2-3 ay kullanmışlığım var. Latte dock adlı yazılmı indirdim ve ayarlamaları yapmaya başladım. Ancak aşağıda görselde belirttiğim kısmı kapatmayı bir türlü beceremedim. Eskiden "dock settings" penceresini kapatınca otomatik kayboluyordu. Ben bu kısmı nasıl kapatabilirim? (Mavi kısım)

Screenshot_20200107_141925.png

Son düzenleyen: Moderatör:
oturumu kapatıp açınca düzelir her ayardan sonra böyle yapıyorum. eskiden kendisi kapanıyordu ama sorun var sanırım yeni sürümde.

oturumu kapatıp açınca düzelir her ayardan sonra böyle yapıyorum. eskiden kendisi kapanıyordu ama sorun var sanırım yeni sürümde.

Dediğiniz yöntem çalışıyor ama her seferinde bu yüzden oturumu kapatamam. Çözümünü internette araştırdım ama net bir şey yok. Benden kaynaklanan bir sorun değilse umarım en kısa zamanda çözerler.

Sorunun işletim sisteminde olabileceğini düşünüp Ubuntuya geçtim. Şu an sistemimde Ubuntu 19.10 kullanıyorum. Sorun olmadan çalışıyor Latte Dock.
Basit bir yazılım için Arch Linux'un sağladığı kolaylıkları elle itmek saçmalık, ki muhtemelen Latte Dock, Docky çatallamasıdır. Docky kullanmanız daha sağlıklı.

Basit bir yazılım için Arch Linux'un sağladığı kolaylıkları elle itmek saçmalık, ki muhtemelen Latte Dock, Docky çatallamasıdır. Docky kullanmanız daha sağlıklı.

Linux dünyasında yeni sayılırım o yüzden alışmak için kullanıyorum. Arch biraz karmaşık geldi. Biraz daha öğrendikten sonra Arch'a geçmek istiyorum.

Linux dünyasında yeni sayılırım o yüzden alışmak için kullanıyorum. Arch biraz karmaşık geldi. Biraz daha öğrendikten sonra Arch'a geçmek istiyorum.
Arch'ın karışıklığı AUR'u ayarlayana kadardır, AUR'u ayarladıktan sonra gerisi kolay. Arch'ta paket yüklemek Debian tabanlı dağıtımlara göre çok daha kolaydır.

Kurulum aşamaları çok karışık geldi bana.
Ondan bahsetmiyorum dostum, Manjaro Arch tabanlı olduğu için Arch olarak bahsettim. Bahsetmek istediğim Manjaro'ydu esasen. Manjaro Arch tabanlı olduğu için Arch'ın paket yükleyicilerini kullanıyor doğal olarak. Yani benim bahsetmek istediğim zaten Manjaro idi. Tabanı Arch olduğu için Arch olarak genelledim sadece :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı