LAV Filters Thumbnail yapımı

ofseven

Hectopat
Daha fazla  
Başka bir bilgisayarda LAV filtreleri üzerinden bilgisayardaki videoların thumbnaillerini düzenleyip, eklemek kaldırma yapabiliyordum. Fakat şu an kendi bilgisayarıma tüm LAV filtrelerini kurmama ve MPC - HC'ye eklememe rağmen thumbnail değiştirme ile ilgili bi'şey bulamadım, Google'da ingilizce arama yapmama rağmen de hiç bir şey bulamadım.

Bilen biri yardımcı olabilir mi?

LAV bir hizmettir. Mekanizmadır. Bunun Cover Image'i sizin için neden önemli ki? Bu arada madVR da kullanıyor musunuz? 10 numara oluyor.
Orada Thumbnaildeki istediğimiz şeyi yapabiliyorduk, o yüzden çok arıyodum default olanı güzel değil.

Bu arada Icaros kurdum, işimi gördü. Konu kilitlenebilir.

Hocam desenize, klasördeki içerikleri kastettiğinizi. Bunu LAV'la ilişkilendiremedim ben. En iyi programı seçmişsiniz bu arada.
LAV'a benzer bir şekilde yapıyoduk ama eminim, ss yok ama bilen olursa diye anlatabilirim :
MPC HC ile bir video açtığımda sağ altta 3 tane LAV resmi çıkıyodu simge bölümünde. 2'si standart bizim bildiğimiz LAV, bi tanesinde 2. sekmesine geçtiğimiz zaman thumbnail ayarları çıkıyordu. Dosyalarımızdaki thumbnail ayarlarını değiştirebiliyoduk. Yani mesela sembolü kaldırıp böyle yapabiliyoduk :

1.png

Dikkat ederseniz ne MPC HC'nin sembolü, ne de Windows Media Player sembolü var. Ama bunu ben Icaros ile yaptım. Bilen olur da aydınlatırsa sevinirim.

Edit : Resme bakınca aklıma geldi, mesela verdiğim ss'deki videoların istersek siyah boşluklarını da kaldırabiliyoduk. Çok opsiyonluydu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı