Lavabo kokusu nasıl gider?

Asosyalinbiri

Attopat
Daha fazla  
Bizim hamamda yani klozet lavabosunda sürekli çiş kokusu geliyor orayı da sadece benim babaannem kullanıyor kendisi yaşlı 91 yaşında sürekli gece sabaha kadar kaç kez lavaboya gidip geliyor bir de babaannem akşamları ve geceleri lavaboya giderken lavabonun ışığını yakmıyor karanlıkta lavabosunu yapıyor ve tüm lavabosu yere damlıyor yer hep sarı leke oluyor annem de her gün 1 kez hamama çamaşır suyu döküp yıkıyor hep. Ama yine de kokuyor sürekli. Sizce ne yapmalıyız?

Otomatik ışık takın içeri girdiğinde ışık yansın çıkınca kapansın.
Koku için de yine otomatik koku püskürtücü alabilir siniz astım yoksa.

Bizim hamamda yani klozet lavabosunda sürekli çiş kokusu geliyor orayı da sadece benim babaannem kullanıyor kendisi yaşlı 91 yaşında sürekli gece sabaha kadar kaç kez lavaboya gidip geliyor bir de babaannem akşamları ve geceleri lavaboya giderken lavabonun ışığını yakmıyor karanlıkta lavabosunu yapıyor ve tüm lavabosu yere damlıyor yer hep sarı leke oluyor annem de her gün 1 kez hamama çamaşır suyu döküp yıkıyor hep. Ama yine de kokuyor sürekli. Sizce ne yapmalıyız?
Febreze kullanmayı deneyin hocam. Her kokuyu çıkarıyoruz gibi bir şeyler diyorlardı zamanında.

Febreze kullanmayı deneyin hocam. Her kokuyu çıkarıyoruz gibi bir şeyler diyorlardı zamanında.

Febreze yok burada BİM ve A101'e sorduk daha önce ama gelmiyor satmıyoruz dediler ama lavaboda çok kötü kokuyor ya.

Otomatik ışık takın içeri girdiğinde ışık yansın çıkınca kapansın.
Koku için de yine otomatik koku püskürtücü alabilir siniz astım yoksa.

Bunu alamıyoruz şu an başka bir öneriniz var mı?

*silindi.

Febreze yok burada BİM ve A101'e sorduk daha önce ama gelmiyor satmıyoruz dediler ama lavaboda çok kötü kokuyor ya.

Bunu alamıyoruz şu an başka bir öneriniz var mı?

Lambayı almalısınız çamaşır suyundan daha tasarruflu olur. Yere damlayanlar için ise yapacak pek bir şey yok.

Lambayı alacak olursanız internetten almayın her elektrikçi takıyor internette gereksiz pahalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı