Çözüldü Lavalink ile Discord botu yazarken "ready" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MRsuffix Berat

Hectopat
Merhaba. Ben bir Discord botu kurdum fakat Lavalink bağlantısı yaparken hata alıyorum. Bu hatanın sebebi nedir nasıl çözerim?
GitHub: GitHub - CorwinDev/Discord-Bot: Discord Bot with over 400 commands and made for large servers.
Ekran görüntüsü 2023-05-14 203202.png

GitHub: GitHub - SudhanPlayz/Discord-MusicBot: An advanced discord music bot, supports Spotify, Soundcloud, YouTube with Shuffling, Volume Control and Web Dashboard with Slash Commands support!
Ekran görüntüsü 2023-05-14 203649.png

20 farklı Lavalink sunucusu denedim ya hiç bağlanmıyor ya da bağlansa bile böyle hata veriyor. Nasıl düzeltirim?

Çözüm
Hocam şu ilk
Merhaba. Ben bir Discord botu kurdum fakat Lavalink bağlantısı yaparken hata alıyorum. Bu hatanın sebebi nedir nasıl çözerim?
GitHub: GitHub - CorwinDev/Discord-Bot: Discord Bot with over 400 commands and made for large servers.
Eki Görüntüle 1779252
GitHub: GitHub - SudhanPlayz/Discord-MusicBot: An advanced discord music bot, supports Spotify, Soundcloud, YouTube with Shuffling, Volume Control and Web Dashboard with Slash Commands support!
Eki Görüntüle 1779253
20 farklı Lavalink sunucusu denedim ya hiç bağlanmıyor ya da bağlansa bile böyle hata veriyor. Nasıl düzeltirim?
Hocam şuradaki ikinci hata var ya.

IMG_20230515_002124.jpg

Müzik botunun sunucusunda önemsemeyiniz yazılmış. Bu durumda bot çalışıyor olabilir mi?
Hocam şu ilk.

Hocam şuradaki ikinci hata var ya.

Eki Görüntüle 1779467
Müzik botunun sunucusunda önemsemeyiniz yazılmış. Bu durumda bot çalışıyor olabilir mi?

Çalışıyor hala ama lag oluyor arada.
Bot Ryzen 9 ve 2 GB RAM var buna rağmen işlemcinin 10-12% kullanıyor RAM ise Max 100 MB internet te hosting interneti yani iyi.
Tüm bunlara rağmen hata veriyor.

Senin kullandığın lavalink sunucusu Almanya'da kurulu ve Almanya'da bazı müzikler yasaklanmış durumda olduğundan bazı müzikleri açarken sorun çıkartıyor, ya Amerika konumlu bir tanesini kullan ya da kendi Lavalink'ini kur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı