Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 21 Mart 2021 #1 Merhabalar, ben gözlük kullanıyorum araştırma yaparken gözlük kullananların asker olma ihtimali az diye gördüm, daha da araştırdıktan sonra lazer ameliyatı olunca göz numarası 1'in altına düşerse asker olma ihtimalı oluyormuş doğru mudur?
Merhabalar, ben gözlük kullanıyorum araştırma yaparken gözlük kullananların asker olma ihtimali az diye gördüm, daha da araştırdıktan sonra lazer ameliyatı olunca göz numarası 1'in altına düşerse asker olma ihtimalı oluyormuş doğru mudur?
Çözüm Uton 2 Nisan 2021 Evet doğrudur, lazerden sonra istenilen numara sınırına düşerseniz olabilirsiniz.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 2 Nisan 2021 #2 Evet doğrudur, lazerden sonra istenilen numara sınırına düşerseniz olabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 2 Nisan 2021 #3 Uton dedi: Evet doğrudur, lazerden sonra istenilen numara sınırına düşerseniz olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Uton dedi: Evet doğrudur, lazerden sonra istenilen numara sınırına düşerseniz olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.