Lea elektrogitar iyi midir?

Gitar,Amfi bu ürünler bahsettiğiniz gruplar için fazla profesyonel çalmadığınız sürece 1-2 yıl gider size amfiyi açıkçası hiç deneyimlemedim ama güzel bir amfi gitar ise bence bu bütçe için en iyi gitar.

Alternatif rock çalarsınız ama hard rock ve ilerisi yok amfide yok gitardada yok zaten ama siz yine de @Single_factor @kmlsat hocalarıma bir sorun yanlış yönlendirmek istemem.

Ben duman, pilli bebek, şebnem ferah tarzı şeyler çalacağım ileride değiştiririm muhtemelen. Yanında jak kablosu gelmiyormuş hangisini almalıyım?

Ben duman, pilli bebek, şebnem ferah tarzı şeyler çalacağım ileride değiştiririm muhtemelen. Yanında jak kablosu gelmiyormuş hangisini almalıyım?

Kirlin markasından herhangi bir kablo alabilirsiniz Fender kablo önerebilirim ama gereksiz olur kirlinden bir şeyler alın.

Kirlin markasından herhangi bir kablo alabilirsiniz Fender kablo önerebilirim ama gereksiz olur kirlinden bir şeyler alın.

Çok teşekkür ederim.

Kirlin Trendyol'dan bulamadım. Şu olur mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı