freakcnsl
Hectopat
Hocam bütçeniz yükselmezmi.
En fazla 10k olsun.
Hocam bütçeniz yükselmezmi.
Çok teşekkür ederim. Bu amfi de çoğu şarkıda istediğim tonu alabilir miyim?
Alternatif rock çalarsınız ama hard rock ve ilerisi yok amfide yok gitardada yok zaten ama siz yine de @Single_factor @kmlsat hocalarıma bir sorun yanlış yönlendirmek istemem.
Ben duman, pilli bebek, şebnem ferah tarzı şeyler çalacağım ileride değiştiririm muhtemelen. Yanında jak kablosu gelmiyormuş hangisini almalıyım?
Kirlin markasından herhangi bir kablo alabilirsiniz Fender kablo önerebilirim ama gereksiz olur kirlinden bir şeyler alın.
Kirlin markasından herhangi bir kablo alabilirsiniz Fender kablo önerebilirim ama gereksiz olur kirlinden bir şeyler alın.
O jack uçları döküm değil. bir süre sonra temazsızlık yapmaya başlar. Kirlin alın.Kirlin Trendyol'dan bulamadım. Şu olur mu?
![]()
Midex DS3 Enstrüman Jack Kablosu 6.35 mm Jak Kablo 3 Metre - Fiyatı, Yorumları
Midex DS3 Enstrüman Jack Kablosu 6.35 mm Jak Kablo 3 Metre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
O jack uçları döküm değil. Bir süre sonra temazsızlık yapmaya başlar. Kirlin alın.
Sanmıyorum.Kirlin bulamadım rica etsem bulursanız Trendyol'da link atabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.