League of Legends ban sistemi

Peki bu arkadaşların TR sunucusunda banlanmadığını biliyoruz, west de demi aynı şekilde yani, ırkçılık yapan oyuncu banlanmıyormu ?
 
Kardeş normalde Lig yüksek olunca bir olgunluk bekleriz oyunculardan, bizimkiler hem toxic, hem de egolu oluyor. Alt liglerde ki oyuncular cidden kafa insanlar. Saygılılar.
Evet bu durumu bende fark ettim lig yükseldikçe ego ve çok bilmişlik artıyor daha pislik bir muhabbet çıkıyor ortaya.
 
Arkadaşlar merhaba eski bir LoL oyuncusuyum, 1-2 ay oldu tekrar başlayalı ve aşırı rahatsız edici davranış sergileyen oyuncuların sayısından yakınmayacağım. Geçen 1 ayda yaklaşık 10 oyuncu ile ilgili bilet oluşturup LoL desteğe gönderdim. Dönüş olarak cezasını verdikleri söylendi vs. vs. Bu oyuncuların arasında ırkçılık yapan, küfür eden, bilerek besleyen, nefret söyleminde bulunan oyuncular vardı. Ve ben lolgraphs üzerinden kontrol ettiğimde bu oyuncuların 10'undan 10 tanesinin oyunu oynamaya devam ettiğini gördüm. Bu durumda bitmeyen iğrenç davranışlı insanlar yüzünden hesabımı Avrupa sunucusuna geçirmeyi düşünüyorum. Orada oynayan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi durum aynı mı değil mi? Teşekkürler.
Hocam riot games toxic oyunculara genelde oyundan değil chatten banliyor. West bir nebze daha iyi fakat ordada toxic Türkler dışında ırkçılıkta var.
 
Hocam yapmayın. Ciddiyim lanet bir oyun. Zamanınıza yazık. Diyeceksiniz ki sana ne ama bu ırkçı küfürbaz kişilerden kurtulmanın tek yolu oyunu bırakmak. Daha eğlenceli ve kitlesi daha güzel oyunlar var tercihim o oyunlara yönelmeniz.
Zaten o tarafa doğru kayma niyetindeydim oyuncuların banlanmadığını görünce kesinleşmiş gibi bir şey oldu.
 
Peki bu arkadaşların TR sunucusunda banlanmadığını biliyoruz, west de demi aynı şekilde yani, ırkçılık yapan oyuncu banlanmıyormu ?
Bir garip sistemi var.
Ben ki hiç oyunda hakaret etmedim öyle, ırkçılık yapmadım.

Bir gece Aram maçında, çok iyi skorlar çıkarmama rağmen, ben dinsiz köpeğim dedim. Kimseye hakaret etmedim ban yedim.

Ama akşama kadar ana avrat sövenler ban yemiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı