League of Legends hesabı aldım fakat geri alındı

KannHeil

Hectopat
Katılım
3 Mayıs 2021
Mesajlar
1.430
Çözümler
6
Başlıkta gördüğünüz gibi 1 ay önce bir League of Legends hesabı satın almıştım. Biliyorum hesap satışı ve alışını desteklemiyor Riot. Ama hesap cazipti ve satın aldım. Hesabı satın aldıktan 1 ay sonra hesabı satıcı bir yolla geri almış. Site yetkilileri ile satıcıyla bir diyalog oluşturduk. Satıcı ilk önce inkar etti. Ardından ben kanıtlarıyla sunduğumda yazdıklarıma bir yanıt vermedi. Site yetkilileri bana suç duyurusunda bulunmamı tavsiye etti. Sitenin mesafeli satış sözleşmesinde "
5.2.: Satıcı site üzende satış yaptığı hesap, oyun içi eşyalar vb. ürünlerde satış sonrası destek vermekle yükümlüdür. Hesabın geri alınması vb. durumlarda sorumluluk satıcıya aittir ve alıcının zararını karşılamakla yükümlüdür." yazıyor. Karmaşık bir olay farkındayım. Sizce bunun sonucu ne olur? Suç duyurusunda bulunayım mı? Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam zaten sizde belirtmişsiniz riot destek vermiyor, büyük ihtimal sonuç çıkmayacak ama denemekten zarar gelmez. Keşke hesabı aldıktan sonra bilgilerini değiştirseydiniz.
 
Hocam zaten sizde belirtmişsiniz riot destek vermiyor, büyük ihtimal sonuç çıkmayacak ama denemekten zarar gelmez. Keşke hesabı aldıktan sonra bilgilerini değiştirseydiniz.
Bilgileri değiştirmek yetmiyor hocam. Mail dahil değiştirmiştim. :D
Yasak olan bir şey yapılmış, nasıl suç duyurusunda bulunulabilecek?
Şüpheli tarafından dolandırıldığım için olabilir mi?
Zaten yasal bir şey değil onların gözünde. Soğuk su iç.
Kimin gözünde? LoL mü? Hukuken mi?
 
Hesap ilk açıldığındaki mail ile hesap alınabiliyor , Steam'de beni hesap çalınmıştı , hijacked olmuştu . Benden ilk mail adresimi istediler ve öyle geri alabildim . Hesabı geri alan kişi bunu kanıtlıyorsa alabilir. Yani 2. el hesap almayın tanımadığınız kişilerden.
 

Geri
Yukarı