League of Legends item seçimi nasıl olmalı?

Njord16

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS PRIME A520M-K - GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X 8GB GDDR6 - AMD Ryzen™5 5500 Soket AM4 4.2 GHz XPG 8GB DDR4 3200MHZ CL16 PC RAM
Selamlar ben LoL'de 48 seviye nispeten yeni başlamış her gece arkadaşlarımla 5 kişi aram giren biriyim. Ve hala karaktlerlere hangi itemları alabileceğimi kavrayamadım. Çevremde ki ve takımda ki arkadaşlarım item ezbere değil karşıya göre alınır diyor. Fakat ben karşıya neye göre hangi faktörlere göre item alacağımı bilmiyorum bunun için bildiğiniz bir püf nokta veya rehber var mıdır?

Selamlar ben LoL'de 48 seviye nispeten yeni başlamış her gece arkadaşlarımla 5 kişi aram giren biriyim. Ve hala karaktlerlere hangi itemları alabileceğimi kavrayamadım. Çevremde ki ve takımda ki arkadaşlarım item ezbere değil karşıya göre alınır diyor. Fakat ben karşıya neye göre hangi faktörlere göre item alacağımı bilmiyorum bunun için bildiğiniz bir püf nokta veya rehber var mıdır?

Öncelikle oyundaki Hero'ların tanımalısınız. Hangi Hero büyü hasarı vuruyor hangi Hero saldırı gücü vuruyor vb sonra bunların antilerini büyü direnci ve zırh olarak sececegiz. LoL Karmaşık bir oyun ögrenmek zaman alabilir. Oyundaki birçok eşyanın pasifleri var bunları da bilmek gerek.

Karşıda tank çoksa dominik alırsın. Vladimir, Mundo gibi can çalan herolar varsa Fani hatıratı alırsın. Onun dışında ayakkabı seçimi önemli. Karşıda ad çoksa zırh ayakkabısı, stun heroları çoksa merkür'ün adımlari alırsin.

Onun dışında çok mühim bir şey yok. Oynaya oynaya öğrenirsin.

Rakip takımda en güçlü kimse sıralamaya alıp onları dezavantajlı hale getirecek itemler seçmelisiniz. Aşırı tank birisi varsa zırh deşme veya delme . Canı çok yüksek birisi varsa cana oranla hasar veren itemler vs . rakip hangi yönden güçlenmiş ise sizde onu nasıl devirebileceğinizi o yönteme bakarak seçeceksiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı