League of Legends Oynarken Bilgisayar Sapıtıyor

Ya evet aynı soruyu bende sordum ama az önce yine oldu. İşin ilginci bu sefer lobide beklerken oldu. Arkadaşlarımla bunlar olurken Skype'ta konuşuyoruz, dediler ki sen düşmeden önce acayip sesler geldi cızırtı gibi böyle berbat sesler geldi senden dediler. Sorun neyden kaynaklı olabilir. Hep LoL'de oluyor burası kesin. Böyle giderse bilgisayar kullanılamaz olacak. Yok mu bunun bir çaresi? Beni bakkal Casper'a gitmeye mecbur bırakmayın lütfen.
 
Yahu yine oldu bu yok mu bunun çözümü ya? Hani cevapsız soru kalmayacaktı? :D Güncelledim ağ kartını ses sürücüsünü. Hala aynı şey. Kapanıp duruyor, zaten yüz yıl sürüyor bilgisayarın yeniden başlaması. Bilgisayar kapansa iyi. Oyun kapanıyor bilgisayar kullanılamaz oluyor. İnanılmaz rahatsız edici bir durum çıldırmak üzereyim. Yepyeni bilgisayar. Sorun ne olabilir lütfen Casper'a götürecem artık tamir etsinler diye. Hayır bozulmasın çalışsın lafım yok ama oyundan çıkmak gibi bir terim LoL'de yok. En az 20 dakka oynamaya devam etmek zorundayım ama oyundanda keyif falan alamıyorum yani. Lütfen yok mu buna bir çare.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı