League of Legends RP nasıl kazanılır?

Zamanında rehber hazırlamıştım. Hatta Yasuo üzerine. Gerçekten haftalarca uğraştım. 500 kişinin rehberleri içinde 2. olmuştum. 1. olan kişiden daha iyi bir sunumum vardı ama onun konusu çok farklıydı ki muhtemelen bundan ötürü 1. olmuştu. 1780 RP mi ne vermişlerdi. Yani bu tarz siteleri araştırmanı öneririm. Bedava kimse vermez.

Şu aralar League of Legends oynuyorum ve yasuo seviyorum, oynuyorum biraz işte. İdare eder diyebileceğiniz şekilde. Bir skin almak için RP gerekiyor ama oyuna daha yeni başladım yani belki 1 hafta sonra bırakacağım. Bedava RP kazanabileceğimiz siteler var mı?

LoL'e 1 kuruş bile yatırmadım en az 30 kostümüm var 5 tanesi 1820 RP 1 tanesi morlu simgeydi unuttum kalanı Full destansı.

Skinsiz de oynanabiliyor. Ben Irelia çok oynardım. Buzbıçaklı almak istemiştim bir keresinde almamıştım sonra kutudan Buzbıçaklıyla Lotusu bir arada çıkardım. Hilesi vardı sanırım bir ara kafedeki çocuklar açıyordu hep. Eline ayağına güveniyorsan RP ödüllü turnuvalar var sanırım yenisin oyunda o yüzden zor.

Bedava rp diye bişey yoktur hiçbir şekilde kimseye inanma link yollayanlara vs yani paran varsa kostümün var yafa youtuber olanlar dağıtım yapıyor vs karşılığında ki 4 lvlsin daha çok öğrenmek gerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı