League Of Legends 20 RP Kodu Vermek

Bizim ofiste yaklaşık 100 - 200 'e yakın kodları kullanmadan atmışızdır. Müsait olduğum zamanda buradan yada yeni bir konu üzerinden kodları paylaşırım.

20 rp : 57PZ49WC

2 adet daha paylaşıyorum.

DGDYCE16
KYPD8RD9

1-2 saat içinde bende kod paylaşacağım demiştim ancak bir terslik oldu 2-3 gün kodlara bakamayacağım. Sizin paylaşmanız iyi oldu, teşekkürler.

Bizim ofiste yaklaşık 100 - 200 'e yakın kodları kullanmadan atmışızdır. Müsait olduğum zamanda buradan yada yeni bir konu üzerinden kodları paylaşırım.

20 rp : 57PZ49WC

2 adet daha paylaşıyorum.

DGDYCE16
KYPD8RD9
çok teşekkür ederim, 2 tane 20rplik kod varsa yazabilirmisin :D

burada o lol-zero kutuları satılmıyorda :(

İnsan teşekkür eder. Ben burda bir şeyler için uğraşıyorsam karşılığını verin. Bir daha da paylaşmam bundan sonra, duruma göre son paylaşımları da yapıyorum. Kodları kullanan kullandım desin !

REP-TR-20-Q5RUKRUBQDYTLVU5
REP-TR-20-Q5RZNSW2HX2TX978

Son düzenleme:
İnsan teşekkür eder. Ben burda bir şeyler için uğraşıyorsam karşılığını verin. Bir daha da paylaşmam bundan sonra, duruma göre son paylaşımları da yapıyorum. Kodları kullanan kullandım desin !

REP-TR-20-Q5RUKRUBQDYTLVU5
REP-TR-20-Q5RZNSW2HX2TX978
hocam teşekkür ederim de yine almışlar ki bizim burda o lol zero' lar yok diye yazıyorum atmak istersen özelden mesaj atabilirsin.

daha varmı ?

hocam teşekkür ederim de yine almışlar ki bizim burda o lol zero' lar yok diye yazıyorum atmak istersen özelden mesaj atabilirsin.

daha varmı ?

Elimde yaklaşık 10 adet var. Ama burada paylaşmak istemiyorum. Yeni konu açacağım oradan ihtiyacı olan isterse gönderirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı