League of Legends solo şampiyonların hangisi daha iyi?

MajeurDeLa

Decapat
Katılım
7 Temmuz 2021
Mesajlar
280
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben şu an Solo'da tryndamere oynuyorum. Güçlü, güzel fakat metada değil ve uzakçıl şampiyonlara karşı inanılmaz zayıf. Bu yüzden metada olan başka bir şampiyona geçmek istiyorum. Sizce hangisine geçeyim? Malphite harici hepsini çokça oynadım. Fotoğrafa bakın.
 

Dosya Ekleri

  • WQEEQWEQWEWQ4250.png
    WQEEQWEQWEWQ4250.png
    145,8 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Tryndamere güçlüyse ya metadadır ya da metaya girer zaten. Gerçekten güçlü olduğunu mu düşünüyorsun?
 
Garen oynayabilirsin Teemo'nun körü gibi etkenleri Garen'in e si ile baitleyip çok rahat koridoru kazanabilirsin zaten pasifinden dolayı canı kolay doluyor. Latede de tank kasarsan çok güçleniyor.
 
Hangisi daha iyi diye bir şey yok fakat benim önerim irelia fiora riven yasuo gibi şampiyonlardan biriyle ustalaşırsan rahat lig atlarsın. Bunlar zor karakterler olduğu için tam verimle kullanman gerek o da biraz zaman ve tecrübe istiyor.

Onun dışında illaoi şuan iyi durumda duvarlar kısaldığı için o da iş yapabilir.
 
Toplane de en güçlü karakter rolü o olmasa da Cassiopeia. Neredeyse hiçbir eşleşmeyi kaybetmiyor.

Try oynarken karşıma CAS'si geldi her şeyiyle çok güçlü deneyimledim teşekkürler.

Hangisi daha iyi diye bir şey yok fakat benim önerim Irelia Fiora Riven Yasuo gibi şampiyonlardan biriyle ustalaşırsan rahat lig atlarsın. Bunlar zor karakterler olduğu için tam verimle kullanman gerek o da biraz zaman ve tecrübe istiyor.

Onun dışında Illaoi şu an iyi durumda duvarlar kısaldığı için o da iş yapabilir.

Hepsini düşündüm hocam benim abim zamanında Zed maindi 1M Zed'i vardı rankedda ban yiyor diye oynayamadı daha az bilinen ban yemesi daha zor çarları tercih ediyorum.

Garen oynayabilirsin Teemo'nun körü gibi etkenleri Garen'in e si ile baitleyip çok rahat koridoru kazanabilirsin zaten pasifinden dolayı canı kolay doluyor. Latede de tank kasarsan çok güçleniyor.

Hem çok kolay daha zor ve etkili matchuplara geçmeye karar verdim morde gibi ama öneri olarak Garen'i de işaretledim teşekkür ederim. Değerlendireceğim kolay zaten öğrenmeye gerek yok yerine göre hem güçlü hem basit gayet etkili.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı