2024 LGS nasıl geçti?

Hocam sene, not ve dilim noktasına kadar aynı. Hangi okula gittiniz?

Peki okulun kültürünü nasıl öğreneceğiz?

Hocam benim de 5 gün sonra YKS var. Görmüşken fırsattan istifade yazayım. %3 yapıp %6'lık veya %8'lik okul yazan arkadasım var. Bulunduğum ilçede %3lüğü yazanda arkadaşım da var. Hangisi daha mutlu diye sorarsan %8'lik. Zira olay öğrencilerden daha çok öğretmenler ve zihniyette. Kesinlikle öğrenciden anlamayan müdürlerin yanına gitmeyin. YKS dönemi kendinizi çok yıpratırsınız o bu şu derken.

Benim canımı sıkan soru flüt sorusu oldu hocam,
Az daha elime kalemi alıp nasıl oluyor diye bakacaktım.
Salon görevlileride bizi kesecek gibi bakıyordu, çok pis tırstım.

Benim canımı sıkan soru flüt sorusu oldu hocam,
Az daha elime kalemi alıp nasıl oluyor diye bakacaktım.
Salon görevlileride bizi kesecek gibi bakıyordu, çok pis tırstım.

Matematik tabela sorusunu aşırı basit bir dikkat hatasından kaçırdım orada kaç farklı diyordu ben iki tane 2 sayısını buldum o yüzden 5 şıkkını işaretledim ama tek 2 olacaktı😪😪

Ben LGS'ye çoktan girdim tavsiyelerim:

Önce inkılap, Din ve İngilizce, sonra Türkçe.
Sonraki oturum önce fen sonra full aritmatik.

2024 LGS şu ana kadarki en saçma LGS olabilir. Türkçe zor, matematik kolay, fen kolay; sözelin bu kadar zor olması ve sayısalın bu kadar kolay olması çok saçma.
Edit:
Türkce:16/3
Ink 9/1 ( yanlış yaptığım hatali bence)
Din 10.
Ing 5/1
Mat 17/1
Fen 17/2
Türkçede boşumdan emin olmadigim icin mal gibi işaretlemedim. Sizce % 5 gelir mi?
Gelmez. LGS 2023'te bu netler %8,54 yüzdelik dilime tekabül ediyor, 7-8 arası bir yüzdeliğiniz olur büyük ihtimal.

Bence 3-4 yıldır ülke de işçi azaldı. Bu yüzden sınavları zor yapıp insanların okulu bırakması, dolaylı yoldan da meslek yapmalarını amaçlıyor şuan ki sistem. (inşaat,sanayi,esnaf)
ülkede bu kadar mülteci varken işçi sayısının azaldığını sanmıyorum.

Matematik tabela sorusunu aşırı basit bir dikkat hatasından kaçırdım orada kaç farklı diyordu ben iki tane 2 sayısını buldum o yüzden 5 şıkkını işaretledim ama tek 2 olacaktı😪😪

Ben de o soruyu kaçırdım hocam. Sol tarafa doğru √12 gittim fakat 3 birim diyordu.

Gelmez. LGS 2023'te bu netler %8, 54 yüzdelik dilime tekabül ediyor, 7-8 arası bir yüzdeliğiniz olur büyük ihtimal.

Hocam Türkçe 1 matematik 2 inkılap 1 din 1 yanlışım var boşum yok 480 oluyor puanım %1 gelir mi? Önceki seneye göre %1.5 oluyormuş

Hocam moral bozmak gibi bir amacım yok asla ama sosyal medyada da gördüm bu soruyu yapamayanları. Yukarıdaki açıklamaya göre şıklardan hangisinin hangi nota olduğu çok açık çıkıyordu zaten. Siz hangi kısmında zorlandınız sorunun? Neyini anlayamadınız?
Belki soru zormuştur bana öyle gelmiş de olabilir ama insanların sorunun hangi kısmını anlayamayıp çözemediğini de ben anlayamadım.

Hocam moral bozmak gibi bir amacım yok asla ama sosyal medyada da gördüm bu soruyu yapamayanları. Yukarıdaki açıklamaya göre şıklardan hangisinin hangi nota olduğu çok açık çıkıyordu zaten. Siz hangi kısmında zorlandınız sorunun? Neyini anlayamadınız?
Belki soru zormuştur bana öyle gelmiş de olabilir ama insanların sorunun hangi kısmını anlayamayıp çözemediğini de ben anlayamadım.

Pisagor ve köklü ifadeleri birleştiren bir soruydu. Ben son kısımda iki tarafı da eşit düşündüğüm için yanlış yaptım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı