2 sene bronzda 5 senedir de elmasda oynayan biri olarak size birkaç tavsiye vereyim ve en önemlisi bakış açısınızı değiştirin.
Oyunda bilerek besleyenlerden ve normal bir insanın aklına gelmesinin imkanı olmayan garip garip küfürlerden elbet ben de şikayetçiyim fakat sizin anlayamadığınız şey bu adamların karşı takıma da geliyor olduğu yani sadece sizin takımınıza geliyor hikayesini bırakın. Ayrıca bunları susturup oynayabilirsiniz. Oyunda sohbetin hiçbir mantığı yok zaten işaretler olduğu için.
Siz bulunduğunuz eloya göre iyi oynuyorsanız maçların genelini taşır ve hakettiğiniz lige gelirsiniz. Hakettiğiniz ligdeyseniz eğer zaten o ligde kazanma oranınız normal şartlarda %50-%60 arası olur bu profesyonel oyuncuların geneli dahi böyledir yani olduğunuz yerde kalırsınız.
HER MAÇI KAZANAMAZSINIZ böyle birşey yok. Siz her maç 4x4 lük oynayamadığınıza göre kötü oynuyor diye insanları şikayet etmekten vazgeçin karşı tarafın daha iyi oynama ihtimali %50. Eğer lig atlayamıyorsanız bunun ana nedeni sizsiniz bundan emin olun bu oyunun son derece adil bir lig sistemi var. Bakın takımınıza feeder gelir, troll gelir, küfürbaz gelir vs vs öyle bir takım gelir ki tabiri caizse riot kod yazsa kazanamayacak durumda olur ama bunların belirli bir oranı var bu her maç size gelmez veya taşınamayacak kadar kötü adam sürekli gelmez.
Şu basit soru zaten herşeyi özetler. Challenger olan adam nasıl oluyor? Smurf kasıyor adam 1 aya onu da challenger yapıyor. Riot bu adamlara özel takım atıyor olamaz değil mi? Yani ben nasıl elmas oldum? Elmas oldum ama elmas 2 den yukarı çıkamadım 5 senedir çünkü yeteneğim bu kadar. Low elo sayılan altın oyuncusunu demire bronza koyun bu adam bile oradaki maçların %80 %90ını taşır. Hal böyleyken lig konusunda başkalarına bahane bulmayın.
Sizin yaptığınız şey amatör bir futbol oyuncusunun sürekli takımına kötü oynuyorlar diye sövmesinden farksız. Sen çok daha iyi olsan zaten o takımda durmazsın başka yere gidersin.
Ayrıca insanlar sizin istediğiniz gibi ve belirli bir kurala göre oynamak zorunda değil. Troll pick bu oyunda serbest bilginiz olsun bu oyun her türlü senaryoya gebe. Elinden geldiği kadar adam gibi oynadığı sürece isteyen istediği heroyu istediği şekilde oynar bunun bir yasaklaması yok. Normal oyunda bile şikayet etmişsiniz troll var diye.
Son olarak herkesi susturup oynamıyorsanız zaten peygamber sabrı yoksa maç kazanamazsınız. Önce herkesi susturarak başlayın işe.
Dünyanın en çok oynanan ve izlenen oyununa 2020 de hala lol oynayan var mı diye yorum yapanlar bile var. İlginç.
(5-6 sene önce klavyemi kırmıştım hayatımda duymadığım küfürler yediğim için, yani ben de geçtim bu yollardan ki hala küfür ediyorlar mutelesen bile maçsonu görüyorsun. 5 maç taşı 1 maç kötü oyna elo booster diye ticket atıyor adamlar, dünyada insanlar anlaşamıyor ki oyunda hiç tanımadığın anlık beraber olduğun insanlar anlaşsın. Böyle bakın olaya)