Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 5 4500 3.60 GHz - ASUS B450M DRAGON - ASUS DUAL RTX 2060 VER.6 GB (Undervolt 800 mV/1775 MHz) - CORSAIR Vengeance LPX 2x8 3200 MHz RAM - WD Blue SN570 500 GB
Geçen senelerde dereceli kasmaya yelteniyordum ben de. Oyun aşırı derecede bilerek besleyenler, küfür edenler doldu. Oyun sonu raporlasanız da pek bir etki etkisi olduğunu görmedim. Şimdi oyun da değişti. Eskisi gibi maçları tek başınıza taşıyamıyorsunuz, istediğiniz kadar koridorunuzu kazanın, takımınızdan birisi bile koridorunu kaybetse geçmiş olsun. Kaybetmeye mahkumsunuz.
Bunların olması artık canımı bayağı bir sıkmaya başladı ve kendi kendime bir karar verdim. Bu sezon sadece ilk 10 dereceli maçımı attım ve bıraktım. Sezon sonuna doğru altına çıkarmak için uğraşacağım, o da sırf ödülleri almak için. Bundan sonra günlük 4-5 el ARAM oynarım, çıkarım. Dereceli sistemi ARAM'a gelmediği sürece dereceli girmem.
Bunların olması artık canımı bayağı bir sıkmaya başladı ve kendi kendime bir karar verdim. Bu sezon sadece ilk 10 dereceli maçımı attım ve bıraktım. Sezon sonuna doğru altına çıkarmak için uğraşacağım, o da sırf ödülleri almak için. Bundan sonra günlük 4-5 el ARAM oynarım, çıkarım. Dereceli sistemi ARAM'a gelmediği sürece dereceli girmem.