League Of Legends'e Başlamayın!

Oyun zevk için var kanser olmak için değil, oyunda tanıştığınız insanlar veya reelden arkadaşlarınızla dostluk kurun oyun oynamaya başlayın ve 5 pre girin, bence kümenin pekte önemi yok böyle bir durumda, en kötü oyuna girince /sustur all yapınız bir daha sorun yaşamassınız zaten :)
Altın kümenin altında ki bütün kümelerle dalga geçiliyor. Normal oyunda ise 5 premade girmessen takıma garanti ya şampiyon deneyen ya da troll geliyor o da boşa zaman kaybı gibi. Açıkçası ben kaybetmeyi yediremeyen birisiyim. Sinirleniyorum bu durumlarda.

Altın kümenin altında ki bütün kümelerle dalga geçiliyor. Normal oyunda ise 5 premade girmessen takıma garanti ya şampiyon deneyen ya da troll geliyor o da boşa zaman kaybı gibi. Açıkçası ben kaybetmeyi yediremeyen birisiyim. Sinirleniyorum bu durumlarda.

Zaten bu durumda trolleyen, feeder olmasa bile bazı şampiyonların dengesizliği yüzünden kaybedebiliyorsun. Sen o kadar iyi oynayıp skor çıkarıyorsun ama hiçbir yetenek kullanmadan skor çıkarabilen birkaç karakter sana oyunu kaybettiriyor, diyorum ya oyun pick to wine dönüyor. Bunu her eloda yaşaman mümkün artık bu kabul edilen bir gerçek, grandmaster oyuncuları bile söylüyor bunu. Bu daha da sinir bozucu bana kalırsa, sen kazanmak için o kadar uğraş bir tane dengesiz karakter gelsin seni teklesin :D

Zaten bu durumda trolleyen, feeder olmasa bile bazı şampiyonların dengesizliği yüzünden kaybedebiliyorsun. Sen o kadar iyi oynayıp skor çıkarıyorsun ama hiçbir yetenek kullanmadan skor çıkarabilen birkaç karakter sana oyunu kaybettiriyor, diyorum ya oyun pick to wine dönüyor. Bunu her eloda yaşaman mümkün artık bu kabul edilen bir gerçek, grandmaster oyuncuları bile söylüyor bunu. Bu daha da sinir bozucu bana kalırsa, sen kazanmak için o kadar uğraş bir tane dengesiz karakter gelsin seni teklesin :D
Bence oynadıktan sonra her karakter çok güçlü tabii ki bazı istisna karakterler var 0 kill olsa bile deli gibi vuruyor. Örnek vermek gerekirse Vayne falan. Riot bir de Vayne'ye buff atıyor ilginç şekilde. Yetenek gerektiren karakterleri ise nerfliyorlar. Karma vs.

Bence oynadıktan sonra her karakter çok güçlü tabii ki bazı istisna karakterler var 0 kill olsa bile deli gibi vuruyor. Örnek vermek gerekirse Vayne falan. Riot bir de Vayne'ye buff atıyor ilginç şekilde. Yetenek gerektiren karakterleri ise nerfliyorlar. Karma vs.

Karma'nın nerf yemesi yüksek elodan kaynaklanıyor muhtemelen, grandmaster gibi elolarda deli gibi Karma oynanıyor çünkü çok işlevli bir karakter, kalkanı var, hız verebiliyor, hasarı var, stunu var bir şampiyonda ne ararasan Karma'da var. İsminden de belli Riot sanki ortaya karışık bir şey çıkaralım diyerek yapmış o karakteri. O nerflü haliyle bile oldukça iş yapar yani.

West’e geçmeniz pek bir fark yaratmaz. Arkadaşlarınızla 5 pre girip karşı takımı mutelerseniz sorun çözülür. Oyunu zevkine oynamaya da çalışın.

Karma'nın nerf yemesi yüksek elodan kaynaklanıyor muhtemelen, grandmaster gibi elolarda deli gibi Karma oynanıyor çünkü çok işlevli bir karakter, kalkanı var, hız verebiliyor, hasarı var, stunu var bir şampiyonda ne ararasan Karma'da var. İsminden de belli Riot sanki ortaya karışık bir şey çıkaralım diyerek yapmış o karakteri. O nerflü haliyle bile oldukça iş yapar yani.
Yapar ama oynanışı zor. Yüksek elo ya da OTP'ler oynayabilir bence. Öyle Yasuo'ya Zed'e alışmış bir insan zaten AP heroyla farm bile yapamaz.

Dalga geçilmesine bence pek takılmayın kaldı ki aynı takım arkadaşların yani 5 pre girerseniz niçin sizinle dalga geçsinler anlamadım normal game girip çokta zevk alıyorum, rekabet ortamına dönüştüğünde her türlü pislik döndüğü için o zaman katlanmak zorundasın ne diyebilirim :)
Not: bunu dene: /sustur all

Bugün tek çift kasmak için girdim. Plata çıkmak istiyordum esnekte plattım ama esnek bebelerin işi oynamayı bilmeyenler kasar dedikleri için tekli çiftte silver 2'den Gold 4'e kadar çıktım. Bugün saat 8: 20 civarların da girdim oyuna Aatrox oynayayım dedim kitledim karakterimi. Takımım da iki premade vardı Rengar ve Kennen Bir de Janna ve Jhin. Başladık işte oyuna sonra Janna bağlanmadı. Jhin söyledi bilgisayarı mavi ekran verdi gelecek diye bekledik. Dakika 2: 30 oldu (yeniden kurma 3: 00'da geliyor) Jhin yazdı ki Janna gelmeyecek bilgisayarı açılmıyormuş sur verelim. Dakika 3 oldu ben sur verdim bu Rengar ve Kennen sur vermedi Jhin'e de baskı yaptılar sur verme Rengar taşıyacak falan falan diye o sırada Rengar'ın skoru 1-2 daha dakika 3'te. Jhin de vermedi. Botta yaklaşık 4 kere öldü ve mide geldi. Ben de farkında olmadan bir kere Thresh'e çekilip öldüm Kennen birden anneme sövmeye başladı ve ben de Jhini gösterdim herif trollüyor görmüyor musun diye sonra Jhin'de anneme sövmeye başladı. Mute'de atmadım bunlara belki bir şans kazanırız diye. Dakikalar ilerledi daha dakika 12'de karşı da Tristana olmasından dolayı bottan 2 kule vermişiz 3. Kuleye göz dikmişler. Neyse devam ediyor maç bunlar mid kulelerini de açtı. Bir tek nexusumuz falan kaldı ben rakip takıma takımımda kileri küfürden ve trollemeden report eder misiniz dedim. Rakip takımdakiler ise ağlama lan, kudur, kes lan ***** çocuğu tarzı mesajlar yazdı. Takmadım cevap bile vermedim bunlara. Maç bitti lobiye döndüğümüzde Jhin ***** çocuğu Aatrox report feed falan dedi Kennen ile. Oysa ki benim skorum 6-7, Jhin'in skoru 1-8 ve Jhin troll biri. Sonra gülücük falan attı ben bunu dedikten sonra. Lobiden çıktım. Üçü de büyük ihtimalle beni raporlamıştır.

Şimdi diyeceksin bunu neden bizimle paylaştın?

Amacım şu son zamanlarda LOL'le ilgili konular görüyorum başlamalıyım falan falan diye.

Eğer arada sırada arkadaşımla normal game girip çıkarım derseniz başlayın oyun eğlenceli çünkü ama ben Tryhard kasacağım Gold'a, plata çıkacağım düşüncesi varsa başlamayın çünkü kitlesi sakat.

Haklısınız Gold elo yüksek değil ama bronz eloda da oynamıyoruz sonuçta. İlk elime para geçişte West'e geçmeyi deneyeceğim ki arkadaşımın söylemesi üzerine West'te de bu tarz elemanlar olduğu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Oyunu bırakmayı denedim ama arkadaşlarım çağırıp girdikçe bırakamıyorum.

Okuyan arkadaşlara teşekkürler.
aynısını yaşadım ayrıca lobiye çağırıp sövüyorlar kitlesi harbiden sakat telefon da vermiyorlar anca laf ta icraat 0

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı